Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Nu mai puțin de 71.600 de lei ar fi reușit să obțină o grupare infracțională de la 15 persoane din Ploiești și Câmpina care i-au picat în plasă. Strategia utilizată a fost deja celebră metodă "Accidentul", doar că aplicată într-un stil pur și simplu incredibil.

 

Anchetatorii spun că toată acțiunea ar fi fost condusă chiar de după gratii, de doi deținuți care făceau apelurile și le serveau victimelor povestea care să le convingă să scoată bani din buzunar. "Inculpații implicaţi în activitatea infracţională, fiind deținuți în Penitenciarul Galați, au gândit şi elaborat un amplu sistem infracţional ce a avut ca scop inducerea în eroare a unui număr cât mai mare de persoane în scopul obţinerii de importante foloase materiale. Pentru realizarea scopului infracţional, deţinuţii și-au procurat în prealabil telefoane mobile şi cartele preplătite cu sprijinul persoanelor aflate în stare de libertate, respectiv membri de familie sau apropiaţi ai deţinuţilor în care aceştia aveau deplină încredere, persoane care în diferite moduri sunt angrenate în activitatea infracţională, prin acordarea de ajutor material sau moral", explică procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, care au instrumentat cazul. Anchetatorii arată că "deţinuţii - autori ai infracţiunii de înşelăciune, contactau telefonic persoanele vătămate prezentându-se drept rude ale acestora, ocazie cu care le comunicau că din culpa lor au provocat accidente rutiere în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală gravă a unor persoane, în special copii, pe trecerea de pietoni. Cu aceste ocazii, autorii pretindeau sume de bani necesare pentru achitarea contravalorii intervenţiilor chirurgicale şi/sau înlăturarea răspunderii penale. Persoanele private de libertate au beneficiat de complicitatea unor inculpați aflați în libertate care s-au deplasat la domiciliile persoanelor vătămate și au ridicat sumele de bani obținute în mod ilicit".

Zece persoane au fost trimise în judecată în acest dosar, de anchetatorii ploieșteni, pentru înșelăciune și complicitate la înșelăciune. Este vorba despre cei doi deținuți, aflați în arest preventiv, care efectuau apelurile și alte opt persoane, în prezent sub control judiciar, cel mai probabil cele care făceau încasările. În total, prin metoda descrisă mai sus, gruparea a reușit să creeze o pagubă de 71.600 de lei.

Procurorii au propus instanței menținerea măsurilor preventive față de toți inculpații și luarea măsurii asigurătorii asupra sumelor de bani identificate cu ocazia perchezițiilor domiciliare. Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Ploieşti.

 

 

Back To Top