Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

tabla butii cimitirAutorităţile prahovene organizează, în data de 6 august, tradiţionala ceremonie de la Tabla Buţii, dedicată eroilor căzuţi în Primul Război Mondial. În acest an, pe lângă alocuţiuni şi depuneri de coroane, programul include, în premieră, şi un survol aviatic, organizat de Academia Forţelor Aeriene "Henri Coandă" Braşov.

 

Organizatori sunt Primăria Ceraşu, cea de care depinde zona de la Tabla Buţii, şi Consiliul Judeţean Prahova, iar evenimentul, la fel ca în anii anterior, este programat pe data de 6 august, suprapunându-se cu sărbătoarea religioasă creştină a schimbării la faţă. La ceremonie este aşteptată prezenţa din partea oficialităţilor din judeţele Prahova, Buzău, Braşov şi Covasna.

Evenimentul va începe de la ora 10.00, urmând să cuprindă o slujbă religioasă, onorul militar, o defilare militară, depuneri de coroane, alocuţiuni, dar şi un program artistic susţinut de ansamblul folcloric local şi de mai multe formaţii invitate.

Pasul de la Tabla Buţii a reprezentat în Antichitate şi Evul Mediu o importantă zonă de trecere, iar mai târziu aici a fost un punct de frontieră între Ţara Românească şi Transilvania. Poziţionarea geografică şi importanţa strategică au făcut ca aici să aibă loc lupte sângeroase în Primul Război Mondial între armata română şi cea germană. În urma lor, preotul din localitate a creat un cimitir, clasificat acum ca monument istoric, în care au fost îngropaţi toţi soldaţii căzuţi în 1916 la Tabla Buţii, din ambele armate, iar la scurt timp după încheierea conflagraţiei acesta a devenit un punct de pelerinaj şi un prilej de ceremonial militar, religios și civil în amintirea acelor evenimente.

tabla butii 2017 program

Back To Top