Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Alimente, produse nealimentare și aparatură electrocasnică, în valoare de 237.000 de lei, ar fi fost sustrase, de la începutul anului și până în prezent, de la o asociație non-guvernamentală de întrajutorare din județul Prahova.

 

Din sursele noastre, asociația vizată de furturi este Pro Vita, organizația prin care părintele Tănase îngrijește, la Posești, sute de suflete, inclusiv numeroși orfani.

Poliția Prahova a anunțat că, în această dimineață, la Posești și Starchiojd au avut loc percheziții într-un dosar de furt, iar trei persoane au fost conduse la audieri.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte și Secției de Poliție Rurală Drajna au  efectuat 3 percheziții pe raza localităților Posești și Starchiojd, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor  infracțiuni de  furt. Trei  mandate de aducere au fost puse  în executare.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri alimentare și nealimentare, precum și aparatură electrocasnică, din incinta unei asociații non-guvernamentale de întrajutorare, situată pe raza județului.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 237.000 de lei.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe bunuri alimentare și nealimentare, ce par a proveni din activitatea infracțională.

Trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile «Matei Basarab» Ploiești", au comunicat reprezentanții IJP Prahova, cu privire la acest caz.

"Asociația Pro Vita pentru născuți și nenăscuți este o organizație non-guvernamentală, non-profit și apolitică. Misiunea asociației este să protejeze demnitatea vieții umane în general, iar în particular pe cea a copiilor născuți și nenăscuți. Recunoaștem prin aceasta dreptul nenăscutului de a fi protejat în perioada intrauterină și, cel mai important drept, de a se naște. Copiii născuți au, de asemenea, dreptul la o creștere într-un mediu cât mai apropiat de cel familial, nelipsiți de cele necesare unei subzistențe decente, au dreptul accesului la educație și la asistență medicală. Pro Vita vine, după posibilități, în întâmpinarea realizării accesului la toate aceste drepturi, în cazul copiilor nenăscuți sprijinind mama să nu ajungă la soluția criminală a avortului, iar după naștere acordând ajutorul necesar copilului și mamei, în unele cazuri, chiar întregii familii.

În tabăra din Valea Screzii locuiesc 120 de persoane, din care 80 copii și adolescenți, tineri orfani care au părăsit sistemul de stat, femei și bărbați în vârstă. Restul asistaților noștri (în jur de 400 de persoane) se află în grija familiilor din satele Valea Plopului și Valea Screzii.

Dezvoltăm de asemenea un program de prevenire a abandonului școlar prin sprijinirea materială și financiară a familiilor nevoiașe aflate în imposibilitatea susținerii copiilor în instituțiile de învățământ.

Accentul major în formarea copiilor se pune pe sprijinirea educației conform aptitudinilor și vocației fiecărui copil în parte. Copiii asociației noastre urmează în prezent întreg ciclul educațional – de la copiii de grădiniță la studenți.

Asociația consideră că soluția optimă pentru copii este integrarea în familia naturală sau în cea lărgită. În consecință, mama sau familia vor avea întotdeauna posibilitatea să revină, să viziteze iar, în cazurile fericite, să reîntregească familia", se arată în prezentarea asociației înființate de părintele Nicolae Tănase în 1994.

Foto: Facebook/ Asociația Pro Vita Valea Plopului

Back To Top