Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

oborul-ploiestiDorinţa reprezentanţilor administraţiei locale din Ploieşti de a privatiza Oborul Ploieşti printr-o procedură de selecţie de oferte a creat un scandal imens, presa locală acuzând conducerea SC Hale şi Pieţe Ploieşti că ar fi desfăşurat o procedură de licitaţie netransparentă, în care s-au înregistrat o serie de nereguli.

De asemenea, argumentele conducerii Hale şi Pieţe, prin vocea directorului Emanuel Ilie, în legătură cu dorinţa de a înstrăina o activitate comercială a municipalităţii în beneficiul unui privat, chiar dacă Oborul este profitabil din punct de vedere contabil, pot fi încadrate cel puţin la categoria ciudăţenii. Contractul de asociere despre care vorbeşte directorul Hale şi Pieţe va fi dezvăluit publicului, atenţie!, "după încheierea procedurii (atribuire/licitaţie - n.r.)"

"Terenul oborului pe care Emanuel Ilie l-a scos la mezat face obiectul unui litigiu!", dezvăluie, în exclusivitate, Marius Nica în observatorulph.ro

"Potrivit unei hotărâri a Curţii de Apel Ploieşti, din 4 aprilie, firma Nabo Grup SRL, care a concesionat oborul până în 2011, a câştigat procesul cu SC Hale şi Pieţe SA, instanţa obligând societatea condusă de Ilie la plata sumei de 1.062.228,37 lei, reprezentând contravaloarea investiţiilor realizate din surse proprii, la care se adaugă suma de de 24 509 lei cheltuieli de judecată. Cum anunţul pentru privatizarea obiectului a fost publicat pe 15 aprilie, rezultă faptul că la momentul respectiv, directorul ştia că a pierdut procesul cu fostul concesionar! - observatorulph.ro

Argumentul suprem: "Camere de supraveghere"

"Pentru ca în Oborul din Ploieşti să aibă loc un comerţ civilizat este nevoie de introducerea camerelor de supraveghere video şi a unui sistem de alarmare în caz de incendiu, de intervenţii asupra reţelelelor de apă, canalizare, electricitate şi a platformei. În acelaşi timp este nevoie de investiţii serioase şi urgente aspra hidroizolaţiei de la Halele Centrale. Aflându-mă în această situaţie, am fost nevoit să aleg între cele două lucrări care sunt necesare pentru buna funcţionare a unui comerţ adecvat. Astfel, în urma analizei am realizat că mai importantă este demararea lucrărilor de hidroizolaţie asupra clădirii Halelor Centrale.

Trebuie să vă menţionez şi faptul că din cauza insuficienţei fondurilor pentru a rezolva problemele de la clădirea mai sus menţionată, clădire aflată în patrimoniul UNESCO şi de-o importanţă semnificativă pentru municipiul şi judeţul în care trăim, urmează să atrag şi alte fonduri. Prin urmare, m-am gândit că este nevoie de o modernizare a Oborului din Ploieşti, iar din cauza faptului că nu putem face o asociere pentru a atrage fondurile care ne-ar mai fi necesare pentru hidroizolaţie, am decis că cea mai bună soluţie este să închei un cotract de asociere, care la momentul încheierii procedurii va fi dat publicităţii", le-a declarat Emanuel Ilie, reporterilor phon.ro

Oborul Ploieşti este curtat, în ultimii 15 ani, de multe SRL-uri doritoare de făcut profit. Dintre toate personalităţile care s-au înfruptat, într-un fel sau altul, din Oborul Ploieşti, amintim aici două nume, ambele asociate cu social-democraţia, la un moment dat: Sorin Chivu - patronul Mecca Plast, fost consilier local PSD, fost senator PSD/UNPR şi omul de afaceri ploieştean Bogdan Conţ (soţia acestuia, Adriana Conţ, a fost consilier municipal în al doilea mandat al primarului Emil Calotă) care, prin societatea Nabo Grup, a controlat afacerile oborului, printr-o concesiune pe zece ani (expirată în 2011). Despre istoricul Oborului şi interesele politico-economice, mâine, în APH.

Back To Top