Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Robert turcescuCandidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a declarat, vineri, că reglementările AEP privind publicitatea candidaţilor în mediul on-line sunt ''aberante'', afirmând că Anexa 12 din Ghidul AEP, în baza căreia se rambusează banii cheltuiţi pentru publicitatea online, este ''halucinantă".

''Atrag atenţia asupra unei situaţii extrem de grave şi care va avea consecinţe dacă nu se iau măsuri de reparare a acestei speţe. (...) Dacă în ceea ce priveşte afişajul stradal, materialele tipărite lucrurile par să fie destul de clare, problema bizară, nemaintâlnită până acum, este publicitatea în mediul on-line. Sunt convins că legiuitorul şi AEP au avut intenţii bune dar, din păcate s-a ajuns ajuns la o situaţie aberantă pe care o reclam public. Potrivit articolului 32, alineatul 3, punctul d), pentru a obţine la finalul campaniei rambursarea sumelor cheltuite potrivit legii pentru publuicitate în mediul online toţi cei care vor solicita acest lucru vor fi obligaţi să completeze o declaraţie privind adresa de internet unde materialul de propagandă electorală a fost afişat, datele între care acesta a fost postat din partea proprietarului site-ului, conform modelului prevăzut în anexa nr 12. Anexa 12 este un document halucinant din multe puncte de vedere'', a spus candidatul PMP.

Sursa: mediafax.ro

Back To Top