Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Magistrații Înalteia Curți de Casație și Justiție l-au condamnat, joi, pe Darius Vâlcov, la opt ani de închsioare, cu executare, în dosarul trimis în judecată de DNA în mai 2015, în care acesta este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate.

Hotărârea pronunțată joi de magistrați nu este definitivă, dar are impact major, având în vedere că vorbim despre condamnarea unui personaj care a ocupat funcția de primar al unui munciipiu din România, funcție de ministru de Finanțe, care este principalul nume de care se leagă programul de guvernare al PSD-ului și nimeni altul decât actualul consilier al premierului Viorica Dăncilă.
Instanța a mai decis, joi, menţinerea sechestrului instituit în acest dosar pe bunuri şi conturi ale actualului lui Vâlcov. Într-un comunicat din mai 2015, procurorii anunțau că "în cauză, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra a: 3 lingouri din aur, în valoare de 465.355 lei, 172 opere de artă, în valoare de 2.558.658 lei, 63.010 lire sterline, 290.334 euro și 73.077 dolari. De asemenea s-a instituit sechestrul asigurător prin poprirea sumelor de: 90.000 dolari, 1.322.950 lei și 600.000 lei". Potrivit anchetatorilor, "toate aceste bunuri și sume de bani au ajuns în posesia inculpatului Vâlcov Darius Bogdan, cu excepția sumei de 600.000 lei care a rămas în contul unei societăți comerciale".
DNA mai nota atunci că, începând cu anul 2011, "inculpatul Vâlcov Bogdan Darius a efectuat operațiuni financiare sau acte de comerț incompatibile cu funcțiile de primar, senator și ministru, utilizând informații deținute în virtutea acestora, în legătură cu șapte firme pe care le deține în fapt și pe care le administrează, prin interpuși, obținând astfel, pentru sine, un folos în cuantum de 2.272.200 lei".
Foto: dcnews.ro

Back To Top