Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

RISE Project a publicat, joi, un nou episod din serialul #TELEORMANLEAKS, bazat pe datele din valiza descoperită anul trecut, care conţine numeroase informaţii compromiţătoare despre firma Tel Drum, aparţinând Consiliului Judeţean Teleorman. Episodul din această săptămână vorbeşte despre modul în care societatea, etichetată ca fiind una de casă pentru liderul PSD, Liviu Dragnea, a obţinut şi gestionat un contract din fonduri europene cu Primăria Năvodari, pentru modernizarea unui drum important din localitate.

Tel Drum, în asociere cu Imob lux Construct din Bragadiru și Specialist Consulting din București, s-a angajat să lărgească drumul, începând cu barierele de la ieșirea din Mamaia și până la tabăra de copii “Delfinul”. Pe o distanță de 6,2 km, șoseaua trebuia să aibă patru benzi, piste de bicicletă de doi metri lățime și trotuare de 1,5 metri. Și totul gata în 18 luni. L-a predat, însă, după 35 de luni, cu borduri care trebuiau înlocuite și stâlpi de curent în mijlocul pistelor de bicicletă, iar prima iarnă a adus pe carosabil tradiționalele cratere în asfalt, arată jurnaliştii de la RISE Project, care vorbesc inclusiv despre potenţiale înţelegeri între firmele participante la licitaţie, astfel încât fiecare să primească, până la urmă, o părticiă din lucrare şi, implicit, din bani.

RISE Project mai arată că, pe parcursul lucrărilor, pe măsură ce termenele de execuţie erau depăşite şi prelungite sistematic, au existat mai multe sesizări cu privire la acest contract, majoritatea direcţionate către Ministerul Dezvoltării, condus la acel moment de Liviu Dragnea şi care a concluzionat aproape de fiecare dată că nu sunt probleme şi că banii trebuie decontaţi.

Alături de Liviu Dragnea, un personaj cheie în această investigaţie este primarul de atunci din Năvodari, Nicolae Matei (PSD), între timp condamnat penal pentru alte fapte de corupţie. În investigaţie apare şi numele lui Theodor Berna, patronul Tehnologica Radion, cercetat într-un dosar penal instrumentat de DNA Ploieşti. Atât Berna cât şi Matei au fost contactaţi de RISE Project şi au negat orice activitate ilegală, în timp ce Ministerul Dezvoltării a refuzat să ofere informaţii despre respectivul contract din bani publici.

Citiţi mai multe detalii pe riseproject.ro!

Back To Top