Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Reprezentanții Guvernului au semnat, marți, contractele de finanțare în valoare de aproximativ 100 de milioane de euro, pentru proiectele „Sistem informatic de management al şcolarităţii -  SIMS” și „Platformă digitală cu resurse educaţionale deschise - Biblioteca școlară virtuală”.

 

Sistemul Informatic de Management al Școlarității - SIMS are o valoare de 225 milioane de lei, din care circa 191 milioane lei - fonduri nerambursabile, vizează realizarea în mediul online a managementului școlarității pe baza fluxurilor definite în cadrul proiectului eGOV (înscrierea online la liceu, implementarea Catalogului electronic la nivel național etc.), precum și evaluarea online a lucrărilor scrise la examenele naționale, au explicat oficialii din Ministerul Educației.

Încă 250 de milioane de lei, din care 210 milioane reprezintă fonduri nerambursabile, vor fi investiți în dezvoltarea Bibliotecii naționale virtuale și a Platformei de resurse educaționale deschise RED.

"Cele două proiecte formează o platformă de resurse și de gestionare a sistemului de învățământ, de predare, învățare și evaluare, realizată în cadrul Wi-Fi Campus: Platforma națională de internet wireless în 4.500 de școli din România (valoare: aprox. 165 milioane de lei, fără TVA)", precizează oficialii MEN.

Aceștia spun că implementarea celor două proiecte va permite:

> gestionarea în mediul online a notelor și absențelor, cu eliminarea suportului fizic al acestora și posibilitatea de consultare online de către părinți etc. (SIMS)

> integrarea cu sisteme de tip Catalog Electronic (SIMS)

> platformă de comunicare și schimb de documente între utilizatorii sistemului> profesori, elevi, părinți (SIMS)

> sistem de analiză avansată a datelor pentru realizarea de studii avansate pe baza informațiilor colectate din sistemul de învățământ și alte surse externe (SIMS)

> platformă pe care profesorii pot lansa propriile lor lecții personalizate în raport cu elevii din clasele la care predau (PNE)

> platformă de comunicare și schimb de documente între utilizatorii sistemului: profesori, elevi, părinți (PNE)

> platformă cu lecții digitalizate pentru creșterea atractivității predării (PNE).

Back To Top