Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Premierul Ludovic Orban a detaliat, duminică, în cadrul unui interviu acordat presei centrale, în ce condiții alocațiile vor putea fi dublate în luna august, iar pensiile majorare cu 40%, în 2020. Acesta spune că Executivul va încerca să aplice majorări, dar nu poate ști în ce vor consta ele, întrucât totul va depinde de evoluția economiei.

 

"Majorarea alocațiilor generează o cheltuială suplimentară la buget de 6,3 miliarde de lei, adăugați încă 16 miliarde de lei pentru a asigura creșterea pensiilor și pe salarizare și vedem ce impact bugetar este. Guvernul nu are bani de casă și nu poate aduna bani din eter. Deficitul înseamnă cheltuirea unor bani care nu există. Nu există nicăieri în lume să dublezi alocarea alocațiilor de 2 ori într-un an. Această lege a fost o răzbunare a PSD pe noi. E o garanție că vom crește alocațiile pentru copii, cu cât le vom crește vom vedea. E cert că le creștem, vedem cum atunci când ne apropiem de termenul de rectificare a bugetului. Vom crește și alocațiile, vom încerca să asigurăm o creștere cât mai mare", a declarat premierul Ludovic Orban pentru HotNews.

Acesta a mai afirmat, potrivit sursei citate, că "în nicio țară civilizată din lumea asta, dacă vine un partid și promite dublarea pensiilor, partidul acela nu e luat în serios".

"Despre mărirea pensiilor cu 40% din toamnă, așa cum este prevăzut în legea pensiilor: Nu e 100%. Banii sunt prevăzuți, dar totul depinde de cum evoluează economia, dacă reușim să asigurăm un trend economic solid, o crește economică consolidată, să relansăm investițiile, să îmbunătățim colectarea. De regulă, creșterile trebuie legate de indicatori economici obiectivi. PSD a făcut varză legea pensiilor, a crescut din burtă punctul de pensie. Pe ce bază, având la bază ce calcule, ce studiu de impact? E o vraiște generalizată și omul nu știe la ce să se aștepte. Impactul pe 2020 e de aproximativ 16 miliarde, iar pe 2021, în jur de 150 de miliarde, iar impactul pe 2022 duce spre 180 de miliarde",  declarat Ludovic Orban la HotNews LIVE.

Iar veștile proaste nu e opresc aici. Premierul și-a exprimat temerea că lucrurile s-ar putea înrăutăți.  "Sper să nu vină și o criză economică. Ne va pune într-un impas extrem de grav, pentru că în ultimii 3 ani s-a dezechilibrat grav economia românească - deficitul bugetar, inflația, cursul euro-leu", a mai punctat premierul.

Back To Top