Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Poliția Română, Jandarmeria Română și Poliția de Frontieră, D.I.I.C.O.T. și alte unități de parchet competente au efectuat, miercuri, 619 percheziții și descinderi, în municipiul București și în toate județele, beneficiind și de sprijinul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

 

IGPR a precizat că au fost efectuate 489 de percheziții și 130 de descinderi. Valoarea prejudiciului estimat în dosarele penale în care s-au desfășurat activitățile este de peste 190 de milioane de lei și aproximativ 160.000 de euro.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că aceasta este "cea mai mare acţiune  executată de Ministerul Afacerilor Interne din ultimii ani", implicând 3.000 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi cadre din alte structuri.

“Am ales această zi Ziua Z pentru că va fi uşor de memorat pentru cei care vor analiza activitatea Ministerului Afacerilor Interne. Ziua Z -11.11. România. Atunci când am spus că suntem cu ochii pe ei să ştiţi că nu a fost o figură de stil aşa cum am văzut că mai comentau unii pe reţelele de socializare”, a  declarat ministrul.

"Pentru destructurarea unor grupuri infracționale, se efectuează 386 de percheziții în domeniul criminalității organizate, 36 pe linie judiciară, 46 pentru combaterea criminalității economico-financiare și 21 în domeniul armelor și munițiilor. În cadrul acestor percheziții derulate pentru destructurarea a 21 de grupuri infracționale, sunt vizate persoane bănuite de trafic de droguri, trafic de persoane, trafic de migranți, proxenetism, infracțiuni informatice, spălare de bani, evaziune fiscală, cămătărie, șantaj, înșelăciune, contrabandă, precum și alte infracțiuni conexe.

Cele 130 de descinderi vizează punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii, de arestare preventivă, precum și a unor mandate europene de arestare", au precizat reprezentanții IGPR.

Back To Top