Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

fotojurnalism
Categorie: Știri naționale

 

• Primul album de fotografie de presă din ultimii 10 ani a fost lansat în această sptămână, de Inquam Photos.
• Albumul reunește peste 400 de mărturii ale istoriei recente.


Fotojurnaliștii de la Inquam Photos au reușit să adune momente reprezentative într-un album de fotografie de presă, primul lansat în ultimul deceniu. Sunt oamenii care „ zboară” după noutăți. Pentru ei, fotografia este biletul de intrare în lumi care stârnesc curiozitatea. Au fost martorii evenimentelor care au schimbat lumea și au surprins, prin fotografie, importante file de istorie.
„Ce e diferit la fotografia de presă este efortul de a înțelege știrea și de a înțelege de ce ești acolo, asta pentru mine este cel mai important”, spune fotojurnalistul Octav Ganea.
Octav este fotojurnalist de peste 15 ani și deși misiunea lui nu este deloc ușoară, nu ar schimba-o pentru nimic. Zilnic spune povești prin fotografiile sale, care acum sunt imprimate în paginile celui mai nou album de fotografie de presă lansat în ultimul deceniu, titrează digi24.ro.
„Trecerea prin istoria recentă pe care o face acest album este un reminder despre cât de fragili suntem, cât de importanți suntem, cât de relevant e ceea ce se întâmplă lângă noi și cât de importnat e să nu închidem ochii atunci când se întâmplă ceva cu adevărat important lângă noi”, spune Octav Ganea.

CITEȘTE ȘI: Actorii noștri aleg altă scenă. Doliu în lumea teatrului

Viteza mare de reacție, echidistanță, obiectivitate și capacitatea de a cuprinde într-o fotografie esența evenimentelor care au marcat România sunt câteva dintre calitățile fotojurnaliștilor care au lucrat la acest album. „Nu este un program de opt ore, nu este 9-17, sunt zile în care stai mai mult de 10 ore pe teren. Nu există rutină, fiecare zi e diferită, o abordezi diferit, e o provocare. Mulți cred că doar apeși pe un buton, dar sunt multe ore de cărat rucsacul foto, de așteptat, stat în ploaie, stat în soare, este greu, dar e și frumos, nu aș face altceva. Ești efectiv în mijlocul evenimentelor”, mărturisește și fotojurnalistul George Călin.
Cele peste 400 de fotografii tipărite pe 192 de pagini reprezintă un material de studiu pentru istoria recentă, dar, în același timp, readuc atenția asupra fotojurnalismului și respectării drepturilor de autor.

Sursa foto și continuarea pe digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: STRATEGIE IT. Elon Musk preconizează concedieri și vrea reclame distractive

Back To Top