Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri naționale

  euroAngajaţii români sunt, în continuare, pe ultimul loc în ceea ce priveşte valoarea orei de muncă, faţă de alţi salariaţi din ţările Uniunii Europene.


Costul orar al muncii a crescut, anul trecut, în Uniunea Europeană, de la 21,6 euro la 23,1 euro. În zona euro, indicatorul a urcat de la 25,8 euro în anul 2008 la 27,6 euro în 2011. Asta nu înseamnă salarii mai mari şi pentru angajaţii români care, împreună cu cei din Bulgaria, se află, în continuare, pe ultimele două locuri în ceea ce priveşte retribuirea muncii lor.

Potrivit unui raport Eurostat, între statele membre ale UE există diferenţe semnificative de remuneraţie. Costul orar al muncii reprezintă salarii, compensaţii financiare şi cheltuieli nesalariale ale angajatorului, dar şi contribuţiile pentru asigurările sociale.

Cele mai ridicate valori au fost estimate pentru Belgia (39,3 euro), Suedia (39,1 euro), Danemarca (38,6 euro), Franţa (34,2 euro), Luxemburg (33,7 euro), Olanda (31,1 euro) şi Germania (30,1 euro), titrează Mediafax.

La polul opus, cea mai ieftină forţă de muncă se regăseşte în Bulgaria (3,5 euro), România (4,2 euro), Lituania (5,5 euro) şi Letonia (5,9 euro), mai scrie sursa citată.

Estimările pentru statele din afara zonei euro sunt influenţate de ratele cursului de schimb valutar, iar studiul a fost realizat pentru firme cu mai mult de 10 angajaţi.

Back To Top