Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

amenzi mașina
Categorie: Știri naționale

 

• S-au schimbat regulile pentru proprietarii de mașini, fie persoane fizice sau juridice.
• Potrivit noilor prevederi, există amenzi în cazul refuzului de a informa la cerere poliția locală despre persoana căreia proprietarii i-au împrumutat autovehiculul.

Parlamentul a adoptat un proiect de lege care vizează în mod direct proprietarii de mașini din România.

Atât persoanele fizice, cât și firmele, trebuie să știe că, dacă împrumută mașina cuiva, situația nu e deloc simplă, deoarece proprietarul va avea obligația legală și să transmită informații despre identitatea șoferului către Poliția Locală.

Până acum, reglementările în vigoare vorbeau despre această obligație a proprietarilor de mașini doar în relație cu poliția rutieră, dar acum această obligativitate se referă și la polițiștii locali.

CITEȘTE ȘI: 45 de stații de încărcare a mașinilor electrice vor fi cumpărate la Ploiești, cu fonduri alocate prin PNRR

Codul Rutier va cuprinde și prevederea: „La solicitarea poliţiei rutiere sau a poliţiei locale, proprietarul sau deţinătorul mandatat al unui vehicul este obligat să comunice acesteia, în termenul indicat în cuprinsul solicitării, datele de identificare ale persoanei căreia i-a încredinţat vehiculul pentru a-l conduce pe drumurile publice”.

În cazul refuzului dacă poliția rutieră sau cea locală solicită informațiile, legea prevede sancțiuni pentru prorietarii autovehiculului.

„Dacă vor ignora solicitările poliției, indiferent dacă vorbim despre cea locală sau cea rutieră, proprietarii de mașini vor putea primi amenzi din clasa a patra de sancțiuni, adică între nouă și 20 de puncte-amendă. Ținând cont de faptul că punctul-amendă are valoarea de 145 de lei, sancțiunile vor putea ajunge la sume cuprinse între 1.305 și 2.900 de lei. În cazul mașinilor înmatriculate pe numele unei firme, amenzile vor putea ajunge până la 14.500 de lei (clasa a V-a de sancțiuni – între 21 și 100 de puncte-amendă)”, explică avocatnet.ro.

Mai multe pe playtech.ro

CITEȘTE ȘI: Accident pe bulevardul Republicii din Ploiești provocat de un șofer beat. Două mașini distruse, o tânără a ajuns la spital

Back To Top