Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10% va costa statul, conform estimărilor, aproape 13 miliarde de lei, iar din ce în ce mai multe administrații locale trag semnale de alarmă, avertizând că această pierdere se va reflecta în diminuarea sumelor din IVG trimise în teritoriu și, în consecință, reducerea bugetelor locale care va însemna reducerea cheltuielilor cu investițiile. Mai multe primării din țară au anunțat, deja, că se ia în calcul creșterea taxelor și impozitelor locale, pentru acoperirea sumelor care nu vor mai fi primite de la bugetul de stat.

 

Pentru Ploiești, calculele arată că noile prevederi ale Codului fiscal ar putea aduce o pierdere, la bugetul local, echivalentă cu aproximativ jumătate din bugetul de investiții al municipiului, pe 2017. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Adrian Dobre (VEZI DETALII). În proiectul de hotărâre de Consiliu Local publicat pe site-ul Primăriei, privind taxele și impozitele locale în 2018, edilul a propus menținerea acestora la nivelul din acest an (VEZI PROIECTUL), dar rămâne de văzut dacă socotelile pot rămâne aceleași, în noile condiții.
Alte administrații locale anunță, deja, majorări. "Suntem obligați să majorăm aceste taxe și impozite locale având în vedere faptul că așa cum se știe, primăriile vor pierde sume importante de bani, eu am estimat undeva la 7 milioane de euro aici la Suceava. Media aritmetică ponderată este undeva la 19% vor crește aceste taxe, sunt taxe care cresc mai mult, mai puțin, altele deloc", a declarat primarul orașului Suceava, pentru Digi 24. Măsuri similare vor fi luate și în Botoșani, la Cernavodă, dar și în localități din Galați și Arad.
Guvernul a anunțat că va fi crescută cota trimisă în teritoriu, pentru acoperirea sumelor pierdute din reducerea impozitului pe venit, de la 16 la 10%. Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, spune, însă, că în cazul municipiului, acest lucru a însemna o majorare semnificativă, de la aproape 42% până spre 60%, ceea ce e greu de crezut că se va întâmpla, mai ales că din acest buget ajung bani la consiliile județene și trebuie să mai rămână și la bugetul de stat. Cât despre primării, de asemenea este greu de crezut că s-ar putea descurca prin restrângerea cheltuielilor, având în vedere că, în acest an, multe administrații locale din țară au așteptat cu sufletul la gură rectificările bugetare, pentru a avea cu ce plăti salariile angajaților până la finalul anului.

Back To Top