Categorie: Administraţie

sirene alarmarePrimăria Ploieşti a lansat o procedură de achiziţie, pentru selectarea unei firme care să se ocupe de revizie şi mentenanţă la sistemul de alarmare. Până la finalul acestui an, valoarea serviciilor ar urma să ajungă până la cel mult 21.400 de lei, cu tot cu TVA, potrivit informaţiilor publicate pe pagina de internet a instituţiei, ploiesti.ro.

Contractul vizează "asistenţă tehnică la sistemul de înştiinţare-avertizare-alarmare al Municipiului Ploieşti: aparatură de înştiinţare F1001, centrale digitale de alarmare tip SONIA, consolă de comandă, sirenă electronică şi asigurarea conectării centralelor de alarmare cu mijloacele de alarmare (13 sirene electronice şi 11 sirene electrice) prin GSM - accesibilitate şi monitorizare”. Mai precis, viitorul executant va trebui să asigure conectarea la centrul de comandă a celor 24 de sirene vizate, să facă reglaje şi reparaţii şi apoi să verifice trimestrial, până la finalul lui 2018, întreaga aparatură.

Selecţia operatorului se va face prin achiziţie direct, iar firmele interesate pot să depună oferte până pe data de 9 mai.

Achiziţia din Ploieşti vine în contextul în care IGSU a demarat în 2017 o campanie lunară de verificare a stării acestor sisteme de avertizare a populaţiei. În cadrul acestei campanii, sirenele sunt pornite în prima zi de miercuri din fiecare lună, iar aceste exerciţii au scos la iveală multe probleme la sistemul de avertizare a populaţiei din Ploieşti.

Back To Top