Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

 

Milică Voinescu, primarul comunei Olari, își pierde mandatul în urma unui dosar de conflict de interese din anul 2014. Milică Voinescu (PSD) a pierdut, la începutul lunii octombrie, și ultima cale de atac împotriva deciziei Agenției Naționale de Integritate prin care fusese declarat incompatibil.

 

În 2014, ANI a emis un comunicat de presă prin care primarul comunei Olari era acuzat de conflict de interese pe motiv ca a emis dispoziții prin care s-a produs un folos material pentru soția sa, angajată ca bibliotecară în comună.
Primarul a contestat decizia ANI la Curtea de Apel Ploiești și la Înalta Curte de Casație și Justiție, ambele instanțe respingându-i apelul. Prefectura Prahova a dat curs deciziei instanțelor, emițând ordinal de încetare a mandatului, iar edilul a contestat și decizia prefectului, însă cererea de revizuire a deciziei i-a fost respinsă.
Milică Voinescu este primar al comunei Olari din anul 2004.

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Back To Top