Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Asociaţia Municipiilor din România s-a reunit marţi în şedinţă, principala nemulţumire a primarilor fiind legată de veniturile care vor veni în acest an din impozitul pe venit distribuit de Guvern. Edilii reclamă că vor încasa la bugetele locale cote mai mici decât anul trecut şi că aşa-zisa echilibrare a bugetelor va fi lăsată la mila consiliilor judeţene, pe criterii încă neclare.

Primaul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a discutat marţi, într-o conferinţă de presă organizată la sediul instituţiei, înainte de plecarea la şedinţa AMR din Bucureşti, despre veniturile care vor ajunge în 2019 la bugetul local, estimând că instituţia va avea la dispoziţie un buget de cheltuieli de circa 300 de milioane de lei, mai mic decât cel din 2018, când s-a bazat pe circa 370 de milioane. "Au apărut informaţii în presa naţională cu privire la procentele şi sumele pe care primăriile le vor primi. O să avem o întâlnire la AMR şi sper să avem şi una la Ministerul Finanţelor, inclusiv în prezenţa doamnei premier. Constat, dacă ne luăm după cifrele respective, pentru că Guvernul nu se consultă cu uniuniile asociative ale autorităţilor publice locale, că primăriile primesc undeva între 45 şi 50% din IVG, sume care sunt total insuficiente pentru orice primărie, cu câteva excepţii", a mai afirmat primarul Ploieştiului, care a estimat că aproximativ 90% dintre primăriile din ţară vor avea mari dificultăţi în 2019 nu numai cu investiţiile, cât şi cu asigurarea cheltuielilor de funcţionare, adică acelea pentru salarii, utilităţi, reparaţii şi servicii publice.

"Anul trecut, cota din IVG a fost de 43%, dar am mai avut un excedent de 30 de milioane de lei şi am primit şi o cotă defalcată din TVA pentru reechilibrare. Acum nu se mai vorbeşte nimic despre echilibrarea din TVA. Anul acesta, echilibrarea se va face de către Consiliul Judeţean, pe nişte criterii pe care nu le cunoaştem", a explicat primarul Ploieştiului. Acesta a mai precizat că, potrivit intenţiei guvernanţilor, consiliile judeţene vor primi circa 30% din cotele din IVG şi vor putea contribui la echilibrarea bugetelor primăriilor, însă există riscul ca aici să intervină criterii de ordin politic. "Ne întoarcem cu câţiva ani, se ajunge la rebaronizarea ţării", a mai reclamat Adrian Dobre.

Back To Top