Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

După ce forul legislativ ploieştean a aprobat o majorare a tarifului pentru gigacalorie, operatorul sistemului de termoficare din Ploieşti solicită acum o nouă creştere, şi mai substanţială, până la valoarea de 340 de lei fără TVA. Solicitarea vine cu mai puţin de două luni înainte de expirarea contractului, iar nimeni din administraţia locală nu poate garanta ce se va întâmpla după 1 mai. Primarul Adrian Dobre a declarat astăzi că "discuţiile cu operatorul continuă", dar şi că "tariful cerut este total inacceptabil". Totuşi, el a dat asigurări că, în ciuda comunicatul transmis ieri de Veolia Energie, operatorul va trebui să mai presteze serviciile în perioada în care se va face predarea-primirea echipamentelor, care, după calculele sale, ar putea depăşi şase luni.

Întrebarea generală este dacă va rămâne Ploieştiul în luna mai fără apă caldă, pentru că, oricum, la momentul respectiv, condiţiile meteo nu vor mai impune şi furnizarea agentului termic. Evident, plecând e aici, multă lume se poate întreba şi cine va furniza căldură în viitorul sezon rece. Cine, cum şi, desigur, la ce preţuri? Primarul Adrian Dobre a vorbit astăzi despre situaţia sistemului, discuţia pornind de la comunicatul emis luni de Veolia Energie, care anunţa sistarea furnizării după 1 mai 2019, primarul afirmând că acest mesaj a fost mai degrabă un pas procedural, în eventualitatea sistării, dar arătându-se încrezător că nu se va ajunge la o asemenea măsură. "Trimiterea acestui comunicat reprezintă o etapă procedurală, conform contractului, în eventualitatea în care contractul s-ar încheia pe 30 aprilie. Operatorul doreşte să meargă pe această poziţie de forţă, dar asta nu înseamnă că discuţiile nu merg în continuare", a dat asigură primarul Ploieştiului, care a declarat, în schimb, că negocierile nu pot ajunge la un acord în condiţiile actuale, pe tariful de 340 de lei fără TVA cerut de operator, considerat de edil "total inacceptabil". "Acest tarif a fost propus atunci când discutam despre echilibrarea contractului şi despre unele investiţii. Reprezentanţii Veolia uită că, pe lângă tariful practicat de ei, au primit de la bugetul local, adică tot din banii ploieştenilor, şi plăţi pentru acoperirea diferenţelor de costuri pentru gaze", a completat Adrian Dobre.

Pe acelaşi subiect: 

"Ei nu pot să plece fără o predare corectă a sistemului. La acest nivel, o predare a echipamentelor poate să dureze şi mai mult de şase luni", a adăugat primarul, care a discutat şi despre posibilitatea înfiinţării, alături de Consiliul Judeţean Prahova, a unei asociaţii de dezvoltare intercomunitară, care să le permită autorităţilor să obţină fonduri europene. De altfel, conducerea CJ a anunţat astăzi că a transmis acordul de principiu. "Municipiul Ploieşti, în parteneriat cu Consiliul Judeţean, a plecat pe un parcurs de a constitui asociaţia de dezvoltare intercomunitară şi de a constitui o societate comercială care să preia sistemul integrat de termie. Lucrul acesta a avut la bază un studiu de oportunitate care a reliefat că prima opţiune pe care trebuie să o luăm în considerare este constituirea ADI-ului şi această societate. ADI-ul nu înseamnă obligatoriu şi constituirea unei societăţi noi. Prin această asociaţie, noi putem să accesăm şi fonduri europene. Avem numeroase investiţii de făcut, la momentul de faţă nici municipalitatea nici Consiliul Judeţean nu puteau accesa fonduri europene, drept pentru care am pornit la acest parcurs într-o înţelegere care s-a concretizat atunci când am discutat de elaborarea unei strategii în comun, de elaborarea studiului de oportunitate în comun şi trebuia să se finalizeze cu realizarea acestui ADI", a declarat Adrian Dobre.

Back To Top