Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Primăria Ploiești le reamintește proprietarilor de terenuri că au obligația de a elimina ambrozia, o plantă extrem de periculoasă, care poate genera o serie de alergii. 
  • Nerespectarea obligațiilor legale constituie contravenție și se sancționează cu amendă de până la 5.000 lei pentru persoanele fizice și de până la 20.000 lei pentru persoanele juridice.

Proprietarii sau deținătorii de terenuri, beneficiarii lucrărilor de construcții, administratorii drumurilor publice, căilor ferate, cursurilor de apă, lacurilor, sistemelor de irigații și ai bazinelor piscicole au obligația de a desfășura până cel târziu până la data de 30 iunie a fiecărui an, lucrări de întreținere a terenurilor prin cosire, smulgere, erbicidare sau alte lucrări și metode specifice, măsurile urmând să fie menținute până la sfârșitul perioadei de vegetație a plantei.

Citește și: Accident pe DN1 la Azuga. Două autoturisme au intrat în coliziune frontală

Primăria Ploiești solicită proprietarilor de terenuri să verifice dacă pe terenurile pe care le dețin crește această plantă și să ia măsurile necesare pentru evitarea răspândirii vegetației invazive, îndepărtând-o de pe proprietățile lor și evitând astfel eventualele sancțiuni.

Totodată, municipalitatea le recomandă ploieștenilor să semnaleze prezența plantei respective, ploieștenii se pot adresa Dispeceratului permanent al Primăriei Municipiului Ploiești, la numărul de telefon 0244/984, Compartimentului Protecția Mediului din cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, la numărul de telefon 0244/541.071, int. 114, S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. – telefon 0244/977 sau Poliției Locale Ploiești, la Dispeceratul permanent al instituției 0244/954.

Ambrozia este o plantă cu caracter invaziv, nocivă pentru sănătatea populației. Expunerea la polenul acestei plante poate duce la apariția unor fenomene de tip alergic, în perioada florescenței.

Citește și: Șmecherii intră în vizorul fiscului. ANAF începe controale masive la persoane fizice începând de la 1 iulie

Planta atinge perioada de maximă polenizare în lunile august - septembrie și se întinde până sfârșitul lui octombrie. Pentru recunoașterea plantei, răspândirea acesteia sau cum poate fi aceasta distrusă, puteți consulta site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (www.madr.ro), al Ministerului Mediului (www.mmediu.ro), precum și al Ministerului Sănătății. (www.ms.ro). Informații suplimentare legate de metodele de prevenire și combatere a plantei se pot obține de la Direcția pentru Agricultură Județeană Prahova, telefon 0244/593210.

Nerespectarea obligațiilor legale constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 lei pentru persoanele fizice și cu amendă de la 10.000 lei la 20.000 lei pentru persoanele juridice. 

Back To Top