Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ocolitoare busteni azuga
Categorie: Administraţie
  • CJ Prahova a anunțat, vineri, lansarea unei noi licitații pentru o variantă ocolitoare pe Valea Prahovei.
  • Șoseaua va avea o lungime de peste 9 kilometri și ar trebui să contribuie la descongestionarea traficului pe DN1, în zona stațiunilor montane.
  • Investiția se ridică la peste 165 de milioane de euro.

Varianta ocolitoare Azuga-Buşteni, un proiect cu denumirea oficială „Acces rutier complementar descărcare A3 Azuga – Bușteni“, presupune o investiție de peste 838 milioane lei care, speră autoritățile, va descongestiona traficul pe Valea Prahovei.

„Construcția centurilor orașelor Azuga și Bușteni înseamnă mai puțin timp petrecut în trafic pe Valea Prahovei și o gură de oxigen pentru dezvoltarea județului nostru, respectiv a orașelor Azuga și Bușteni. Așteptăm finalizarea licitației și pentru centura Comarnic. Sunt sigur că, odată construite, toate aceste investiții vor aduce mari beneficii prahovenilor și celor care călătoresc pe Valea Prahovei”, a declarat Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.

Citiți și: SIMULARE VIDEO. Traseul viitoarei variante ocolitoare de la Comarnic – VIDEO LINK

Datele tehnice furnizate de reprezentanții CJ arată că drumul va avea o lungime de 9,434 km, iar termenul de realizare a lucrărilor va fi de trei ani. Şoseaua va avea două benzi şi va începe de la intersecţia cu breteaua de descărcare a autostrăzii A3 între Sinaia şi Poiana Ţapului - DN1 (km. 126+640), având finalul în Azuga, la intrare în DN1 (km. 136 +100 prin stânga).

"Lucrările presupun construcția părții carosabile, a unui semitunel, a unui viaduct, a 11 poduri peste râul Prahova, a două pasaje subterane şi a altor două supraterane, intersecții simple cu străzile locale și giratorii la intersecția cu DN1, lucrări de apărări de maluri, terasamente și de consolidare versanți", mai menționează sursa citată.

Finanțarea este asigurată de Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., din fonduri europene – prin Programul Operațional de Transport 2021-2027.

Termenul pentru depunerea ofertelor este 23 februarie.

Back To Top