Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mihai polițeanu termie
Categorie: Administraţie
  • Primarul ales al Ploieștiului, Mihai Polițeanu, a susținut, miercuri, o conferință de presă pe tema termoficării.
  • Acesta a prezentat datoriile Primăriei Ploiești și ale operatorului de termoficare, subliniind în repetate rânduri că municipiul se află în „colaps financiar”.
  • Una dintre măsurile propuse pentru ieșirea din criză este majorarea tarifului la gigacalorie pentru populație
  • În prezent, ploieștenii plătesc cel mai mic preț din țară, iar primăria susține cu eforturi majore, subvenția la gigacalorie

Polițeanu a exemplificat prin comparație cu municipiile Timișoara, Constanța, Brașov, Oradea, unde prețurile plătite de populație la gigacalorie depășesc valoarea medie de 350 de lei, dând drept contraexemplu Ploieștiul, unde tariful plătit de cetățeni este de 187 de lei.

„Prețul de producție și distribuție a agentului termic furnizate de către Termo Ploiești depășește 600 de lei, în timp ce populația din municipiu plătește 187. Diferența de aproape 400 de lei este susținută de către Primăria Ploiești”, a declarat Polițeanu. Acesta estimează că, în acest ritm, operatorul de termoficare va intra în colaps în 2-3 luni.

Polițeanu propune, ca tarif sustenabil al gigacaloriei, 350 lei (fără TVA), enunțând obiectivul ca, până în 2028, acesta să ajungă egal cu costul de producție, care va fi redus la 450 de lei. Termenul a fost stabilit ținând cont de faptul că reglementările europene nu vor mai permite acordarea subvenției.

Declarațiile pot fi urmărite integral AICI.

Primarul ales al Ploieștiului a dat exemplul municipiul Constanța, care a reușit să reducă prețul gigacaloriei suportat de populație de la 400 de lei la 330 de lei, însă după investiții de zeci de milioane de euro  în rețeaua de termie. Alesul a reamintit faptul că Ploieștiul este în incapacitate de a continua să susțină subvenția actuală, situația economică a municipiului nepermițând nici investiții și nici măcar funcționarea curentă a sistemului în viitorul apropiat.

Back To Top