Categorie: Administraţie

palatul administrativ ploiestiExecutivul ploieştean s-a răzgândit, înaintea începerii şedinţei extraordinare de consiliu local de miercuri 15 mai, în legătură cu proiectul de hotărâre care prevedea delegarea gestiunii administrării străzilor din Ploieşti către o firmă privată pentru o perioadă de opt ani, aşa cum apărea în convocatorul de şedinţă publicat pe site-ul primăriei Ploieşti, alături de modelul caietului de sarcini şi a celorlalte documente anexate.

Conform proiectului despre care am scris AICI, denumit "aprobarea Regulamentul serviciului public de administrare, exploatare, reparare si întreţinere a reţelei stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepţia celor aflate în administrarea S.C. SGU Ploieşti) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban, caietul de sarcini, contractul cadru de delegare de gestiune – iniţiat de primar Iulian Bădescu", municipalitatea dorea să organizeze o licitaţie până la sfârşitul lunii mai prin care să încheie, cu o firmă privată, un contract cadru de delegare a gestiunii serviciului de administrare, exploatare, reparare şi întreţinere a reţelei stradale, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban.

Durata contractului trecută în proiectul prezentat de municipalitatea ploieşteană era de 8 ani, acordul putând fi prelungit, conform proiectului gândit de executivul ploieştean, cu o perioadă egală cu cel mult jumătate din durata inițială, caz în care vor încheia un act adiţional cu cel puțin 3 luni înainte de încetarea acestuia. Cu alte cuvinte, o firmă ar urma să beneficieze de un contract de opt ani, cu posibilitate de prelungire până la 12, pentru întreţinerea şi reparaţia străzilor din Ploieşti.

Aşa cum spuneam, proiectul a fost tăiat de pe ordinea de zi, urmând, probabil, să apară într-o formă similară sau modificată, la o viitoare şedinţă de consiliu local.

Back To Top