Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

performeri lucrator 2.0Luni, 18 noiembrie de la ora 19.00, în Sala Teatrului „Toma Caragiu", se va desfăşura „LUCRĂTOR 2.0" - un proiect de reprezentare a tinerilor şomeri şi de democratizare radicală culturală.

Proiectul de teatru participativ LUCRĂTOR 2.0 aduce împreună cinci tineri adulţi. Fiecare se află într-un moment fragil în dezvoltarea lui. Andrei, Bogdan, Norbert, Gabi şi Răzvan reprezintă nu doar generaţia tânără a României, ci spaţii culturale, atitudini, etnii, background-uri sociale diferite.
Ei sunt experţi ai vieţii de zi cu zi, nu actori. Au în comun doar faptul că s-au născut acum 25 de ani şi că toţi au fost, la un moment dat, în viaţă, şomeri.
În cadrul performance-ului, identităţile celor cinci rămân nealterate, iar realitatea de pe scenă este generată de realitatea lor¸ simptomatică pentru o întreagă generaţie născută în jurul lui '89.
Cei cinci îşi expun experienţele personale şi modul de raportare la muncă, presiune socială, bani, libertate, sexualitate, frustrare, rasism şi, în paralel, descompun mecanismele celui mai dificil fenomen de reorganizare economică post-comunism - Privatizarea.
Va fi despre sindicalism, va fi cu mită, cu clientelism, cu alcool, cu bucăţi de capitalism, cu accidente de muncă, cu disponibilizări şi greve, iar performerii şi spectatorii vor pedala o bicicletă care generează lucru mecanic şi pune în mişcare o întreagă fabrică de jucărie.
Fiecare spectacol va fi urmat de un party cu muzică electronică: bass, house, uk bass, future bass, house sau tehno cu influenţe garage sau hip-hop. La pupitru va fi unul dintre performerii LUCRĂTOR 2.0, Răzvan Chirilă, aka DJ MUHVHV, alături de invitaţii săi. MUHVHV este un DJ activ pe scena muzicii electronice de mai bine de şase ani.

Proiect este implementat de Iniţiativa Ofensiva Generozităţii, iar performerii sunt Bogdan Caian, Răzvan Chirilă, Norbert Kaszonyi, Gabriel Sandu şi Andrei Ştefan. Regia îi aparţine Ioanei Păun, Florin Caracală fiind coordonatorul turneului. Proiectul este finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Teatrul „Toma Caragiu" Ploieşti este partener în proiect, alături de Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri" Iaşi, Teatrul Naţional Timişoara, Universitatea Naţionala de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale" şi Farmec SA.

INTRAREA este LIBERĂ, în limita locurilor disponibile, pe baza tichetelor pe care le puteţi ridica de la Agenţia Teatrală.

Back To Top