Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Actorul Răzvan Vasilescu are întâlnire, sâmbătă seară, cu publicul ploieștean. În cadrul Festivalului de Teatru "Toma Caragiu" acesta va fi prezent cu un one man show, "E OK și la 60!".

 

Spectacolul a fost introdus pe ultima sută de metri în programul festivalului (VEZI DETALII), după anularea reprezentanței programate inițial, "Suntrack (În căutarea sunetului pierdut într-un oraş cu soare)". "Din cauza unor probleme de sănătate ale unei actriţe în rol principal din distribuţia spectacolului «Suntrack (În căutarea sunetului pierdut într-un oraş cu soare)», reprezentaţia de sâmbătă, 4 noiembrie, programată în cadrul ediţiei din acest an a Festivalului de Teatru «Toma Caragiu», a fost anulată. În această dată, la aceeaşi oră, 18.30, va fi programat spectacolul «E OK şi la 60!». «E OK şi la 60!» este un one man show, produs de Wonder Theatre Bucureşti, ce îl are drept protagonist pe celebrul actor Răzvan Vasilescu, o poveste despre micile minuni, plăceri, abandonuri şi paradoxuri ale vieţii unui om care îşi descoperă în fiecare zi bucuria de a trăi. Biletele deja achiziţionate rămân valabile pentru vizionarea spectacolului «E OK şi la 60!» sau contravaloarea lor vă poate fi restituita la cerere de la Agenţia de bilete a Teatrului. Pentru detalii suplimentare ne puteţi contacta la numerele de telefon 0244.522.774 sau 0721.367.631", a anunțat conducerea instituției.
"În acest recital impresionant de comedie, Răzvan Vasilescu adauga experienţa lui personală într-un colaj de texte memorabile din cei mai importanţi autori contemporani de comedie", spun organizatorii festivalului.
A VII-a ediție a Festivalului de Teatru "Toma Caragiu" are loc la Ploiești, în perioada 31 octombrie - 5 noiembrie.
Foto: teatruploiesti.ro

Back To Top