Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

benzinarieFosta şefă a vămii Ploieşti, Diana Severin, a făcut afirmaţii care ar putea avea consecinţe extrem de grave la cel mai înalt nivel, dacă vreodată cineva s-ar obosi să le verifice şi dacă acel cineva ar constata că sunt reale. Severin a spus că, la un control făcut în primăvara anului trecut în benzinăriile Petrom din judeţul Prahova, s-ar fi descoperit carburanţi proveniţi din antrepozite în regim suspensiv în valoare de 40 de miliarde de lei vechi, bani ce urmau a fie confiscaţi de la Petrom când Severin a părăsit vama Ploieşti.

Cum se face evaziunea


Diana Severin a afirmat astăzi că una dintre metodele evaziunii cu produse petroliere este cea prin care produse precum motorina, benzina şi benzenul, care sunt produse accizabile, ies din rafinării şi ajung la pompele distribuitorilor de carburanţi fără a se plăti accize pentru ele. Afacerea este una extrem de bănoasă, în condiţiile în care 70 la sută din preţul carburanţilor înseamnă accize, care ar trebui să intre în bugetul de stat. Cum se face evaziunea cu petrol? Benzina, motorina şi benzenul ieşite pe poarta rafinăriei  sunt trecute în acte ca mergând către antrepozite în regim suspensiv, unde sunt folosite la producţia de energie sub diverse forme, în acest caz ele nefiind supuse accizării. În realitate, benzina şi motorina ajung direct la staţiile de benzină, unde consumatorul final,care face plinul la maşină, plăteşte accizele.

Aceste accize nu ajung însă în bugetul de stat, ci în conturile milionarilor în euro care de cele mai multe ori nu apar în nici un top, fie el oficial sau neoficial.

Petrom, implicată?

Întrebată dacă în aceste operaţiuni prin care s-a ocolit plata accizelor au fost implicate şi lanţurile de benzinării ale marilor operatori de pe piaţa românească a petrolului, Diana Severin a spus că în primăvara anului trecut, atunci când ea a fost schimbată din funcţia de director al DJAOV Prahova, era în desfăşurare un control la benzinăriile aparţinând companiei OMV Petrom în Prahova, şi că ar fi urmat să se confişte de la această companie 40 de miliarde de lei vechi după ce s-a descoperit că în aceste benzinării au fost vânduţi carburanţi care proveneau din antrepozite cu regim suspensiv.

„În momentul în care eu am plecat (de la şefia DJAOV Prahova – n.r.), în data de 25 mai, în jurul perioadei respective era în desfăşurare un control la benzinăriile Petrom din judeţ şi ar fi urmat să se confişte o sumă de aproximativ 40 de miliarde lei vechi. Nu ştiu dacă s-a continuat cu demersuri. Marfa provenea din aceste antrepozite (cu regim suspensiv – n.r.). Suma ar fi reprezentat plata accizelor”, a afirmat Diana Severin.

Fosta directoare a vămii Ploieşti a adăugat că nu ştie ce s-a mai întâmplat după plecarea sa din funcţia de director.

Diana Severin a fost director al DJAOV Prahova între 25 mai  2009 şi 25 mai 2010, când legea în baza căreia a devenit director la vama din Ploieşti a fost declarată neconstituţională. Mandatul Dianei Severin în calitate de şef al vămii din Ploieşti a fost întrerupt, pentru o lună, începând cu jumătatea lunii iulie, când Severin a demisionat. Ulterior, Diana Severin a afirmat că un apropiat al lui Sorin Blejnar i-a solicitat demisia întrucât a refuzat să ia „şpagă” şi să dea „mai departe”.

Severin a spus că a acceptat să demisioneze după ce i s-a explicat cum a fost dejucat un accident de maşină a cărui victimă urma să fie ea.

Back To Top