Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Dezvăluiri

maricel_pacuraruAcţionarul majoritar al PSV Company, societatea cipriotă Elbahold Limited controlată de Sorin Ovidiu Vântu, aflat în prezent în arest, a înstrăinat astăzi pachetul majoritar de acţiuni ale PSV Company (fosta Petromservice SA), către controversatul om de afaceri gălăţean Maricel Păcuraru.

Numele lui Maricel Păcurare apare, în multe situaţii, legat de tranzacţiile financiare coordonate de Sorin Ovidiu Vântu.

Printre altele, SOV a vrut să vândă compania de cercetare de piaţă INSOMAR lui Maricel Păcuraru.

De asemenea, numele lui Păcuraru a apărut în dosarul de spălare de bani şi evaziune fiscală legat de poliţele de asigurare încheiate angajaţilor Poştei Române.

Păcuraru a finanţat înfiinţarea, la Galaţi, a firmei POSTCOM SA, împreună cu sindicalişti şi politicieni, prin care s-a încercat privatizarea Poştei Române.

La sfârşitul lui 1994, Păcuraru beneficia de un contract de furnizare de aparatură electronică, prin compensare cu tablă şi alte produse metalurgice, pe care Păcuraru le cumpăra de la Sidex. Televizoarele au fost vândute prin intermediul sindicatului Regionalei CFR Galaţi. Aceste operaţiuni se efectuau printr-o firmă a lui Păcuraru, Constant SA, la care era asociat şi liderul de sindicat al SNCFR Galaţi.

În 1996, a înfiinţat, împreună cu senatorul Ilie Plătică Vidovici şi alţi câţiva membri marcanţi ai PDSR, SC Romania Invest SA, care avea activităţi de garantare a tranzacţiilor şi alte tipuri de intermedieri financiare.

Amalgamul bizar de acţionari îi cuprinde pe maiorul Iosif Roca, şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economico Financiare din Poliţia Municipală (Galaţi), locotenent-colonel Mircea Burghelea, şeful Poliţiei economice de la Judeţ, Marius Mateiu, membru al organizaţiei de tineret a PDSR Galaţi, Elena Trandafir, director al Societăţii de Alimentaţie publică Regal SA.

Păcuraru a fost implicat, printre altele, şi în acţionariatul Gardianul, deţinând, până în 2006, pachetul majoritar.

Totodată, analistul Dan Andronic a susţinut, pe blogul său, că Păcuraru a fost în cărţi pentru achiziţionarea televiziunii Realitatea, înaintea lui Elan Schwartzenberg.

Ziarul Curentul a scris, de-a lungul timpului, că Păcuraru şi Vântu au fost şi parteneri de afaceri, fiind legaţi prin diverşi intermediari (persoane fizice şi persoane juridice gen off-shore-uri). Liderul BNS, Dumitru Costin, membru al CA-ului editorului Realitatea TV, declara că SOV şi Păcuraru au afaceri comune. Exemplul oferit: "Gardianul" - afacere care a fost pasată (tur-retur) între SOV şi Păcuraru.

"Îl cunosc pe Maricel Păcuraru din tinereţe, din facultate. El a luat de la Vântu. Tranzacţia a avut loc. S-a încheiat contractul de vânzare-cumpărare a off-shore-ului din Insulele Virgine. Numai ca încă nu s-a înregistrat nicăieri. Maricel a spus atunci că întâi să-si rezolve nu ştiu ce probleme cu off-shore-ul şi apoi să se înregistreze. Da, off-shore-ul era al lui Vântu", declara Dumitru Costin, referindu-se la Crown Gate Alliance Inc - Tortola, Insulele Virgine (căsuţa poştală reprezentată în România de Ghenadie Nipomici, basarabean care figurează în multe dintre afacerile fondate de "părintele FNI") care controla în proporţie de 90% compania Best Media Press SRL Bucureşti, editorul "Gardianul.

Maricel Păcuraru, protejat al senatorului PSD Ilie Plătică Vidovici, cu care este asociat în mai multe firme, şi-a clădit afacerile pe împrumuturi bancare nerambursabile. Prima bancă vizată a fost Banca Internaţională a Religiilor, de unde anonimul gălăţean a obţinut, în 1996, cu sprijinul senatorului, un credit de peste 1,5 milioane dolari, la acea dată. Banii nu i-a mai dat înapoi niciodată.

Întâmplător, lichidator judiciar la Banca Internaţională a Religiilor este RVA Insolvency, care este, în prezent, tot întâmplător, administrator judiciar şi la PSV Company.

Pe lista de bănci ţepuite se mai află Dacia Felix şi Bancoop, de a căror prohod economic s-a ocupat acelaşi lichidator,  RVA.

Sumele nu au fost recuperate niciodată, vorbim de aproape 3,8 miliarde de lei, în 1997, la Bancoop, 5 miliarde, în 1997, la Dacia Felix şi 2 miliarde la BIR.

Printre ţepele realizate se numără şi 250 de miliarde de lei produse Petrom Vrancea.

Soţia, Corina Păcuraru, a ocupat poziţia de secretar de stat la Ministerul Turismului, fiind înlocuită în urma scandalurilor, de cumnatul lui Maricel, Sorin Marius Crivtonencu.

Numele lui Păcuraru a apărut şi în scandalul furturilor din conductele Conpet.

Jurnalul Național a scris că Loteria Română a cheltuit 6 milioane de euro pentru cartele telefonice Pelegrin fabricate de o agenție de turism care aparține soției controversatului om de afaceri. Pentru că nu sunt foarte cunoscute, cartelele ar putea să se vândă în 60 de ani, conform publicației citate.

Foto: newspad.ro

Back To Top