Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Ploieşti - dacă nu vi s-a făcut încă părul măciucă, înseamnă că nu aţi auzit despre această structură teritorială decât la televizor, atunci când DIICOT invită presa, la bilanţul fiecărui an de activitate, să mănânce un fursec, o acadea, o apă plată. Atunci se citesc statistici, se afirmă cu avânt patriotic realizarea planului la borfaşi încătuşaţi şi se priveşte spre viitor cu entuziasm tovărăşesc. În realitate, după ultimele scandaluri din presă de care v-am relatat şi în APH de câteva ori, dar şi în presa naţională mult mai des, DIICOT Ploieşti se poate mândri cu titulatura care circulă tot mai des pe holurile CSM ca fiind structura teritorială ce se poate confunda oricând cu un SRL.

Degeaba urlă Uniunea Europeană din toate puterile că România stă prost la capitolul Justiţie, degeaba se agită miniştrii pe la Bucureşti pentru a încerca să facă ordine în sistem. Totul este în zadar pentru că, pe lângă procurorii care îşi văd de treabă şi o fac, mulţi dintre ei, cu un profesionalism desăvârşit, se întâmplă să existe cineva care să dea de gard toată munca acestora. De această dată discutăm, cu onor, chiar de şeful DIICOT Ploieşti, doamna procuror Dorina Danielescu. Dorina, ca orice femeie, îi plac cumpărăturile. pentru cumpărături trebuie şi bani. Iar pentru a face bani... dar să derulăm filmul acţiunii.


Clanul Răsuceanu a răsucit Extrapanul


Începem povestea noastră cu iz penal cu o recapitulare a unui material publicat în toamna lui 2008 de Actualitatea Prahoveană. Atunci derulam povestea falimentului Extrapan şi bătaia unor grupuri oculte de interese pentru activele societăţii, dar şi pentru acoperirea măgăriilor cu terenuri şi active făcute pe ultima sută de metri, înainte de hotărârea clanului Răsuceanu de a vinde tot unor alţi investitori. După ce noii investitori au cumpărat societatea, şi-au dat seama că aceasta fusese spoliată înainte de vânzare, cedânduse la preţuri subevaluate, cu plăţi eşalonate pe zeci de ani, bunuri şi terenuri preţioase care au fost ulterior revândute la valori de sute de ori mai mari.


Miza de milioane de euro


După ce noii acţionari ai Extrapan au demarat procedura de insolvenţă, urmărind tranzacţiile ultimilor trei ani, s-au descoperit matrapazlâcurile cu pricina. Astfel că mai multe persoane, printre care oameni „grei” ai judeţului, s-au văzut lezate de acţiunile respective. Unul dintre terenuri, aşa cum vă povesteam în ediţia din toamnă a APH, a fost vândut de către vechea conducere a EXTRAPAN SA lui Doru Morcovescu, patronul Valdor, cu suma de 20000 de euro. Este vorba de cei 8000 de metri pătraţi de lângă magazinul Kaufland, care au fost imediat revânduţi cu aproape un milion de euro. Astfel de tranzacţii au fost descoperite de către societatea de insolvenţă, împreună cu DGFP Prahova, conform legii, când s-au studiat actele firmei EXTRAPAN. În momentul în care s-a cerut în instanţă nu retrocedarea bunurilor, ci reevaluarea corectă a sumelor, pentru o corectă plată a terenurilor, a început războiul. Normal că Morcovescu nu mai avea de unde da înapoi terenul măritat mai departe şi nici nu era dispus să dea înapoi banii respectivi. Ce, voi i-aţi fi dat?


Dorina Danielescu se autosesizează. Din oficiu.


Aici intră în scenă robele, mai precis doamna procuror şef al DIICOT Ploieşti, Dorina Danielescu. Dorina a dormit prost într-o noapte şi, pentru că nasul domniei sale simte corupţia de la o poştă, s-a trezit că se autosesizează din oficiu, pentru că în Ploieşti s-ar fi creat un grup infracţional organizat care, spunea domnia sa, urmează să facă mai multe infracţiuni economice. O să vă prezentăm, în rândurile următoare, în ce s-a băgat Dorina şi ce urât miroase. Totodată, nu putem să nu ne întrebăm, obraznici cum suntem, cât? Deci, Dorina, cât?


Dorina se luptă cu grupul infracţional desenat chiar de domnia sa


Dragu Teodor şi Laurenţiu Mihalcea sunt cei care au achiziţionat SC EXTRAPAN SA de la familia Răsuceanu care, aşa cum vă spuneam, a vândut înainte de înstrăinarea societăţii toate activele tari ale acesteia. Cei doi sunt grupul infracţional organizat despre care vorbea doamna procuror Dorina Danielescu. Se pare că autosesizarea nu s-a făcut chiar la întâmplare, ci în urma unei plângeri realizate de familia Răsuceanu care a vândut activele EXTRAPAN cu plata şi în 50 ( de cincizeci) de ani. Păi aşa aţi cumpăra şi voi o moară de cinci etaje şi un teren de opt mii de metri într-o zonă scumpă a Ploieştiului cu 20.000 de euro, nu? Ok, continuăm povestea. În „grupul infracţional” desenat de doamna procuror, mai apăreau, alături de Dragu şi Mihalcea, şi Suciu Nicolae, care a fost citat ca martor (!) şi Bârsan Verginica, cenzorul societăţii EXTRAPAN, care a şi murit între timp, nemaiapucând să fie anchetată de doamna procuror.


Dorina conduce în tot şi-n toate


Doamna procuror Danielescu merită câteva note mici, cu care, după părerea noastră, ar trebui să rămână repetentă, dacă nu chiar să fie exmatriculată de forul suprem, CSM. Până la emiterea rezoluţiei de urmărire penală, procedurile de interceptare a telefoanelor celor acuzaţi încep pe baza proceselor verbale de autosesizare. Autorizaţiile de interceptare sunt primite de la instanţa Tribunalului Prahova. Interesant pentru doamna procuror, chiar o rugăm să-şi ia notiţe, este faptul că Mihalcea, unul dintre cei acuzaţi, este avocat, iar competenţa de aprobare a interceptării se declina în favoarea Curţii de Apel Ploieşti. Nu s-a întâmplat asta. Încă un 4 pentru Dorina.
Dorina nu se lasă şi prelugeşte autorizaţia de interceptare pentru „grupul infracţional”, inclusiv pe numele doamnei cenzor Bârsan Verginica, care murise între timp. Acest amănunt nu a mai fost relatat instanţei, procurorul feroce Dorina făcând, probabil, şedinţe de spiritism în căutarea corupţiei din lumea de apoi. Dacă ar fi anunţat ar fi trebuit să justifice care este grupul ei infracţional pe care îl cercetează, în condiţiile în care unul este citat ca martor, altul moare, rămânând doi inşi cercetaţi. Iar grupul infracţional implică minim trei persoane, stimată Dorina, treci la loc, mai ia un 4.


„Miliţia, dar ce-am făcut?”


Aventurile şefei DIICOT în această cauză continuă. Avem o presimţire că se va termina prost pentru doamna procuror-şef, dar să o lăsăm pe dânsa să îşi aşterne. Să îşi aşterne acţiunile. În data de 28 mai 2008, se emit rezoluţiile de începere a urmăririi penale pe numele lui Dragu Teodor, Laurenţiu Mihalcea, Baba Dinu Andra Rodica şi Urse Dan, lichidatorul angajat să se ocupe de EXTRAPAN. Ne întoarcem la rezoluţiile de urmărire penală. A durat două luni ca să ajungă rezoluţia de la DIICOT la acuzaţi. De ce? Pentru că trăim în România iar drepturile omului sunt o glumă. Normal ar fi trebuit ca învinuiţii din dosarul doamnei procuror Danielescu să aibă timp pentru apărare, mai ales să li se comunice faptele pentru care sunt acuzaţi, ca să ştie şi ei, aşa, ca fapt divers, motivele oficiale pentru care nu sunt lăsaţi în pace de procurorul feroce Dorina.


Expertize contabile dictate pe genunchi


Organul de urmărire penală dispune efectuarea unei expertize contabile la EXTRAPAN, cu 28 de obiective. Asta s-a întâmplat în data de 28.07.2008. Ce a cerut organul de urmărire să se expertizeze contabil? Construcţii, evident, şi multe alte tâmpenii care depăşeau expertiza unui om obişnuit cu contabilitatea şi atât. E ca şi cum am pune-o pe doamna procuror Dorina Danielescu să repare un Audi A 4, de exemplu. Felicitări, să o stăpâniţi sănătoasă!


Justiţia din România profundă


Învinuiţii se enervează de această hărţuire necontenită şi fac o cerere, pe 5 august, în care roagă procuratura să li se explice faptele pentru care sunt urmăriţi penal. În zelul procurorului, s-au mai scăpat astfel de amănunte. Vi se pare incredibil? Nu e cazul, trăiţi în România, vi se poate întâmpla oricând şi vouă. În data de 6 august li se comunică învinuiţilor nişte procese verbale scrise ilizibil. Adică la mişto. Văzând că prima expertiză nu a dat roade din motive de incompetenţă (bă, unii nici când vor să te facă nu sunt profesionişti), s-a dispus efectuarea unei noi expertize printr-o altă ordonanţă. S-au numit trei experţi, unul contabil, altul în construcţii, şi unul în utilaje de panificaţie.


Ilegalităţi pe bandă


Învinuiţii au intrat în joc şi au încercat să verifice situaţia experţilor numiţi de doamna procuror Danielescu. S-a făcut o adresă din care rezultă o mare măgărie. A doua numire a celor trei experţi este datată tot cu 20.07, cu toate că eram deja în august 2008, adică exact cu data primei numiri. Ordonanţa de numire a experţilor propune un expert care nu se afla pe lista de experţi a Biroului de Expertiză. Madam Danielescu a mers pe mâna expertului preferat. Expertul numit în data de 28.07.2008 prin ordonanţa procurorului, deşi lista este comunicată, conform actelor, în data de 12.08.2008! Hai că e tare Dorina. Efectiv nu se lasă. Conform corespondenţei cu biroul local de expertiză s-a concluzionat că pentru expertul în panificaţie nici măcar nu s-a făcut cerere! Şi, ca să vă distraţi alături de noi, trebuie să ştiţi că expertul în utilaje de panificaţie apare în lista biroului local de expertize ca fiind expert în autovehicule circulaţie rutieră! Incredibil! Circulă, Dorina, circulă. Şi mai ia un 4.


Va urma


PS:
Zilele trecute am auzit câţiva interlopi, la o masă, discutând despre Justiţie, în cel mai neprofesional stil cu putiinţă. Băieţii păreau informaţi, din moment ce spuneau că procurorul este ca perechea de chiloţi din raft: Dacă ţi se potriveşte, o cumperi.

Back To Top