Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Întreprinzătorii români pot să demareze mai ușor o afacere în București, Oradea, Ploiești și Timișoara, unde înregistrarea TVA durează o săptămână, față de două săptămâni în Constanța și aproape trei săptămâni în Craiova, arată concluziile raportului Doing Business în Uniunea Europeană 2017, care evaluează cadrul de reglementare aplicabil mediului de afaceri și impactul asupra întreprinzătorilor locali în nouă orașe din România. În România, studiul citat de Agerpres analizează reglementările aplicabile mediului de afaceri și impactul acestora asupra întreprinzătorilor din 9 orașe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești, și Timișoara.
Potrivit raportului, în Timișoara, unde judecătorii utilizează sistemul electronic de management al dosarelor, soluționarea litigiilor comerciale și punerea în executare a sentințelor durează cu opt luni mai puțin decât în Brașov. De asemenea, Oradea poate oferi un exemplu pozitiv în emiterea autorizațiilor de construire, care durează 12 zile, comparativ cu 30 până la 45 de zile în alte orașe.
"De exemplu, o autorizație de construire se obține în 156 de zile în Oradea — de două ori mai repede decât în Constanța sau Timișoara. Dar, de asemenea, Oradea are cel mai scump proces: la 7,6% din valoarea depozitului, costul este de 4 ori mai mare decât la Cluj, Craiova sau Iași. Racordarea la rețeaua de energie electrică durează mai puțin de 6 luni în București, Craiova, și Iași și aproape 8 luni în Timișoara. Soluționarea litigiilor comerciale durează aproape 10 luni în Timișoara, cu trei luni mai repede decât în Brașov și Ploiești — probabil previzibil, având în vedere volumul de dosare din instanțele respective. Dar același lucru durează 12 luni la București, în ciuda faptului că are cel mai mare număr de dosare pe judecător din țară", se arată în raport.
Studiul BM arată că majoritatea orașelor — cu excepția Brașovului și Ploieștiului — au o performanță peste media UE la soluționarea litigiilor comerciale, iar Oradea de asemenea la transferul dreptului de proprietate. Cu toate acestea, există încă loc de mai bine în ceea ce privește gestionarea autorizațiilor de construire și racordarea la rețeaua de energie electrică.
Studiul a fost întocmit de Banca Mondială și finanțat de Comisia Europeană, Directoratul General pentru Politica Regională și Urbană.

Back To Top