Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

bancomatRomânii care folosesc un cont bancar de plăţi cu servicii de bază vor scăpa de comisioanele percepute pentru deschiderea şi închiderea acestuia, precum şi de comisionul pentru retrageri de bani sau comisionul pentru interogarea soldului, potrivit unui act normativ apărut săptămâna trecută în Monitorul Oficial și care se va aplica de la finele lunii ianuarie 2018. În plus, românii cu venituri mici vor scăpa și de alte comisioane.

Măsurile sunt incluse în Legea nr. 258/2017 privind comparabilitatea comisioanelor aferente conturilor de plăţi, schimbarea conturilor de plăţi şi accesul la conturile de plăţi cu servicii de bază, informează site-ul avocatnet.ro. Documentul a apărut joi în Monitorul Oficial și se va aplica după 30 de zile de la publicare, adică din data de 27 ianuarie 2018, mai notează sursa citată.

În ceea ce privește persoanele fizice cu venituri lunare aflate sub 60% din câștigul salarial mediu brut sau care în ultimele șase luni au avut venituri cumulate până sub 60% din salariul mediu brut, acestea vor beneficia și de alte gratuități. Mai exact, în afară de serviciile ce permit toate operațiunile necesare deschiderii și închiderii unui cont de plăți, lista va include serviciile de administrare de cont și serviciile ce permit depunerile de bani în cont. Însă retragerile de bani la ghișee sau bancomate vor fi gratuite doar în România, nu și în alte țări UE. Totodată, în cazul cetățenilor cu venituri mici vor fi gratuite primele 10 operațiuni lunare de plată pe teritoriul UE (debitările directe, plățile cu cardul și transferurile de credit), mai arată avocatnet.ro.

Back To Top