Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Sâmbătă, 27 ianuarie, intră în vigoare Legea nr. 258/2017 privind comparabilitatea comisioanelor aferente conturilor de plăți, schimbarea conturilor de plăți și accesul la conturile de plăți cu servicii de bază, ale cărei prevederi duc la eliminarea unor comisioane bancare, în funcție de veniturile titularilor de cont.

 

Românii care folosesc conturi bancare de plăți cu servicii de bază scapă de plata anumitor comisioane, cum ar fi cele de administrare sau de interogare a soldului.
Potrivit avocatnet.ro, pentru persoanele fizice cu venituri lunare aflate sub 60% din câștigul salarial mediu brut (aproximativ 2.497 lei) sau care în ultimele șase luni au avut venituri cumulate până sub 60% din câștigul salarial mediu brut dispar comisioanele pentru operațiunile de deschidere și închidere a unui cont de plăți, comisioanele pentru serviciile de administrare de cont, comisioanele pentru serviciile ce permit depunerile de bani în cont, comisioanele pentru retragerile de numerar pe teritoriul României dintr-un cont de plăți, la ghișeu sau la bancomate, în timpul sau în afara programului de lucru al băncii, comisioanele pentru primele zece operațiuni lunare de plată pe teritoriul Uniunii Europene (debitările directe, plățile cu cardul și transferurile de credit), comisioanele pentru interogarea conturilor de plăți.
Pentru persoanele fizice cu venituri lunare de peste 60% din câștigul salarial mediu brut (aproximativ 2.497 lei) dispar comisioanele pentru operațiunile de deschidere și închidere a unui cont de plăți, comisioanele pentru retragerile de numerar pe teritoriul UE dintr-un cont de plăți, la ghișeu sau la bancomate, în timpul sau în afara programului de lucru al băncii și comisioanele pentru interogarea conturilor de plăți.

Back To Top