Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

itm prahovaConducerea Inspecției Muncii a anunțat că angajatorii care nu au actualizat, în REVISAL, informațiile conform legislației privind salarizarea, modificate la începutul acestui an, riscă amenzi cuprinse între 5.000 și 8.000 de lei.

Potrivit inspectorului general de stat Dantes Nicolae Bratu, deși termenul pentru operarea acestor modificări a expirat încă de la 31 martie, există în continuare persoane care cer lămuriri cu privire la transmiterea noilor date în Revisal. De asemenea, datele centralizate privind actualizarea Registrului General de Evidenţă a Salariaţilor arată că se impune începerea inspecțiilor cu această tematică. ”Suntem  tot  mai  des  întrebați  ce  amenzi  riscă  angajatorii  care  vor  fi  verificați  de inspectorii  de  muncă  dacă  au  operat  transmiterea  datelor  în  REVISAL. În  contextul modificărilor  legislative  aduse  prin  H.G.  905/2017  privind  Registrului  General  de Evidenţă  a  Salariaţilor,  termenul  de  transmitere  în  aplicația  REVISAL  a  modificărilor salariale a  suferit  o  prorogare  până  la  data  de  31.03.2018,  dată  de  la  care  sunt aplicabile prevederile art. 8, alin. 2, lit. e) din actul normativ sus menționat (amendă de la  5.000  la  8.000  de  lei). În  urma  analizării  situației  referitoare  la  transmiterea modificărilor salariale la contractele individuale de muncă în sistemul informatic aferent  Registrului General de Evidenţă a Salariaţilor, se constată necesitatea ca inspectorii de muncă să efectueze acțiuni de verificare a angajatorilor care  nu respectă prevederile legale”, a declarat Dantes Nicolae Bratu.

Într-un bilanț dat publicității în aceste zile, ITM Prahova a anunțat că a aplicat în luna aprilie 2018, amenzi  în valoare de 515.000 de lei. "În domeniul relaţiilor de muncă, s-au efectuat 219 controale, în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare de 479.500 lei. Totodată, inspectorii de muncă au sancţionat 17 angajatori care utilizau un număr de 51 de persoane fără a le fi întocmit forme legale de muncă, cu amenzi în valoare de 360.000 de lei.  În aceeaşi perioadă, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost efectuate 102 de controale şi 90 de angajatori au fost sancţionaţi. S-au aplicat amenzi în valoare de 35.500 de lei. Angajatorii au comunicat către ITM Prahova 6 evenimente care, în urma cercetărilor efectuate de către inspectorii de muncă, vor fi încadrate sau nu ca accidente de muncă. De asemenea, inspectorii de muncă au dispus oprirea a 3 echipamente de muncă pentru că exista pericol de accidentare", au detaliat reprezentanții ITM Prahova.

Back To Top