Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic
Euro_1"Capacitatea şi implicarea administraţiei publice locale în absorbţia durabilă a banilor europeni pentru dezvoltarea comunităţilor din România" - se intitulează ultimul studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice.

În pline pregătiri pentru negocierea următorului exerciţiu financiar al Uniunii Europene 2014 - 2020, în România ar trebui să aibă loc din ce în ce mai multe dezbateri publice despre priorităţile de finanţare, plecând de la discutarea principalelor rezultate şi dificultăţi din actualul exerciţiu.

Schimbările politice din această perioadă amână din nou demararea acestor dezbateri care, în opinia Institutului pentru Politici Publice (IPP) ar trebui să implice în primul rând beneficiarii direcţi de fonduri structurale şi mai puţin intermediarii acestora, firmele de consultanţă sau instituţiile financiare (băncile), cele care au un interes economic evident, însă sunt mai puţin preocupate de problemele reale care au marcat absorbţia fondurilor în actualul exerciţiu financiar.

Avem nevoie urgentă ca aceste dezbateri aplicate să înceapă în România, în primul rând cu cei care au responsabilitate directă în dezvoltarea comunităţilor locale, anume administraţia publică locală.

Nu în ultimul rând, în debut de campanie electorală, este important care cei care candidează astăzi pentru un mandat în administraţia locală să înţeleagă importanţa capitală a utilizării eficiente pe viitor a banilor europeni pentru dezvoltare locală, se precizează în comunicatul de presă al IPP.
Back To Top