Actual

Actual

Aproximativ 9 din 10 paturi sunt încă ocupare, în prezent, în secțiile Covid din Prahova, deși rata infectărilor cunoaște o scădere accentuată, de câteva zile. Mai mult, la Terapie Intensivă, toate locurile sunt, în continuare, ocupate.

Read more: #coronavirus: Spitalele Covid din Prahova rămân pline, în ciuda scăderii numărului de cazuri...
Actual

Mai mulți senatori și deputați ai PNL au inițiat un proiect de lege prin care propun modificarea Legii educației naționale, în sensul introducerii unor prevederi pentru a reglementa situațiile în care poate fi suspendat contractul de muncă al unui cadru didactic.

Read more: Un proiect de lege semnat și de senatorul de Prahova Roberta Anastase propune reglementarea...
Actual

O singură localitate din Prahova mai depăşeşte pragul de 4 cazuri COVID la mia de locuitori, iar alte 13 au o rată de infectare mai mare de 3, situaţie îmbunătăţită considerabil faţă de cea de săptămâna trecută.

Read more: #coronavirus - Rata de infectare scade în mai multe localităţi din Prahova, inclusiv în Ploieşti
Actual

Consiliul Județean al Elevilor Prahova organizează, la începutul lunii iunie, a patra ediție a Galei Elevului Reprezentant, eveniment pe care îl vor dedica în special celor ce s-au făcut remarcați în lunile de la declanșarea crizei generate de pandemie.

Read more: Elevii din Prahova îi vor premia pe eroii pandemiei. Profesori, școlari și părinți pot fi...
Actual

Statistica oficială furnizată duminică de Prefectura Prahova cu privire la rata de infectare din judeţ arată o scădere uşoară în cazul mai multor localităţi. Oraşul Sinaia coboară, cu această ocazie, sub pragul de 4 cazuri active la mia de locutiroi, la care se impuneau restricţii suplimentare. La rândul său ameninţat până de curând cu depăşirea aceluiaşi prag, municipiul Ploieşti coboară astăzi la 3,62.

Read more: #coronavirus - Rata de infectare din Sinaia a scăzut sub pragul de 4. Vezi situaţia din toate...
Actual

După o veste bună, privind scăderea ratei infectărilor în multe zone din Prahova, a venit şi una proastă. Autorităţile din judeţ au raportat, în ultimele 24 de ore, 13 decese ale unor pacienţi infectaţi cu COVID-19. La asta se mai adaugă şi 117 infectări noi, inclusiv la zece minori, conform bilanţului transmis de Prefectura Prahova.

Read more: #coronavirus - 13 pacienţi COVID din Prahova au murit în ultimele 24 de ore
Actual

Ameninţat cu depăşirea pragului de 4 cazuri COVID active la mia de locuitori, care ar fi adus restricţii suplimentare, municipiul Ploieşti înregistrează o scădere a ratei de infectare, de la 3,98 la 3,66. Cirele sunt în scădere şi în alte părţi, astfel că, în statistica oficială publicată astăzi, doar trei localiăţi mai depăşesc pragul de 4 la mie.

Read more: #coronavirus - Scade rata de infectare în mai multe localităţi din Praohova. Ploieştiul a ajuns la...
Joomla SEF URLs by Artio