Biroul Electoral Judeţean a aprobat, printr-o hotărâre adoptată astăzi, forma finală a buletinelor de vot care vor fi folosite la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

 

Hotărârea aduce o uşoară modificare privind modul de redactare a listelor de candidaţi faţă de modelul de buletine care fusese aprobat anterior. Măsura vine ca urmare a unor pfecizări venite de la Regia Autonomă Monitorul Oficial.

Vor fi patru chenare pe fiecare pagină a buletinului de vot, iar ordinea rămâne neschimbată, PMP, PNL, Pro România, PSD, USR-PLUS, UDMR, PNR, PPU(SL), ARN, PRM, PER urmând să se regăsească pe buletinele de votare pentru alegerea senatorilor, în timp ce la Camera Deputaţilor este o concurenţă mai mare, cu mai multe partide, plus patru candidaţi indepdendenţi, plus candidaţii minorităţilor etnice, în ordinea PMP, PNL, Pro România, PSD, USR-PLUS, UDMR, PNR, AUR, PPU(SL), ARN, PRM, PER, PSR, apoi candidaţii din partea minorităţilor etnice, apoi cei independenţi, începând de la poziţia 31, în ordinea Mihai Cristian Apostolache, Dumitru Bogdan, Virgil-Florin Rădulescu şi Maria-Mihaela Duţă.

Joomla SEF URLs by Artio