O mașină în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat miercuri, în jurul orei 12.30, la Măgurele.

 

ISU Prahova acționează la fața locului cu pompieri, echipaj Smurd și descarcerare, întrucât o victimă a rămas blocată între fiarele contorsionate.

Din datele primite prin 112, se pare că ar fi vorba despre patru răniţi anunță Poliția care menționează că autovehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Update - Potrivit ISU Prahova, autoturismul implicat este o mașină de transport pacienți dializați. La momentul producerii accidentului, în autovehicul se aflau șoferul și patru dializați. O persoană, pacient, a rămas încarcerată, fiind eliberată de echipajele de intervenție.

Update - Toate cele cinci persoane sunt conștiente.

Update - Potrivit informațiilor furnizate până acum de Poliția Prahova, accidentul s-a produs la km 102, pe sensul Ploiești - Vălenii de Munte. IJP menționează că un autovehicul implicat este o mașină care transporta pacienți în regim privat și în care erau patru persoane pentru dializă. Conducătorul auto și doi pacienți sunt asistați medical la fața locului. În continuare se desfășoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Update - Toate cele cinci persoane implicate au fost transportate la spital.

Foto: IJP Prahova

Joomla SEF URLs by Artio