Bilanț tragic în urma unui accident petrecut, luni seară, pe DN 1, în județul Prahova. O mașină s-a izbit frontal de alt autoturism care venea pe contrasens, în zona Movila Vulpii. O persoană a murit, iar alte două sunt grav rănite.

 

IJP Prahova anunță că, în urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat.

Unul dintre pasagerii acestui vehicul, o fată de numai 17 ani, și-a pierdut viața pe loc. Șoferul, în vârstă de numai 19 ani, a fost, și el, grav rănit, fiind găsit de echipajele de urgență cu multiple traumatisme.

Șoferul celei de-a doua mașini implicate, un bărbat de 35 de ani, prezintă traumatism toracic și de șold.

Cele două persoane care au supraviețuit impactului au fost transportate la spital.

La fața locului au fost mobilizate echipaje de la Ambulanță, dar și două autospeciale de lucru ale ISU Prahova, două echipaje de descarcerare, un echipaj SMURD - Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj și o autospecială de transport personal și victime multiple, în total fiind vorba despre peste 25 de pompieri trimiși la această intervenție.

IJP Prahova a anunțat că, cel mai probabil, accidentul petrecut în jurul orei 18.45 s-a petrecut pe fondul unei pătrunderi pe contrasens.

Inițial, traficul în zonă a fost blocat complet, pe sensul spre Brașov.

Începând cu ora 19.30, în zonă se circulă restricționat, alternativ pe sensul către București și pe banda de stocaj la stânga in intersecție, a anunțat IJP Prahova.

Update - Circulația a revenit la normal în jurul orei 21.50.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio