Poliţia Prahova a derulat, joi, o acţiune amplă pe drumurile publice, axată în special pe verificarea firmelor care fac transport de persoane. În urma verificărilor, au fost aplicate peste 170 de sancţiuni, dintre care 36 pentru şoferii acestor microbuze de călători.

"În cursul zilei de ieri, la nivelul județului, Serviciul Rutier a organizat o acțiune care a vizat, în special, transportul public de persoane. Astfel, polițiștii prahoveni au aplicat 177 de sancțiuni participanților la trafic, dintre care 36 pentru conducătorii care efectuează transport public de persoane (7 prevăzute de legislația care reglementează activitatea de transport public de persoane și 29 la regimul rutier)", arată bilanţul transmis vineri de Poliţia Prahova.

"Sancțiunile aplicate în cadrul acțiunii de ieri la legislația privind transportul public de persoane au fost pentru: mai multe persoane în vehicul decât numărul de locuri, lipsa bilete de călătorie precum și pentru oprirea în stații neautorizate", au completat reprezentanţii IPJ Prahova.

Valoarea totală a amenzilor aplicate cu această ocazie s-a ridicat la 35.000 de lei.

Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries