În contextul pandemiei globale de coronavirus, Fundaţia Comunitară Prahova a deschis un cont pentru donaţii destinate Spitalului Judeţean de Urgenţe, cea mai mare unitate medicală din judeţ. Reprezentanţii asociaţiei amintesc că e nevoie de sprijin pentru aparatură medicală, teste, echipamente de protecţie şi dezinfectanţi.

 

"Pandemia provocată de #Covid-19 ne pune în fața unui test pe care nu îl putem trece decât împreună! În această perioadă nesigură ne întoarcem către cei mai vulnerabili dintre noi. Alături de ceea ce facem deja pentru familiile și prietenii noștri, ne unim forțele pentru a susține munca personalului medical care intră în contact direct cu pacienții. Personalul medical se află în linia întâi în lupta cu COVID-19 și are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea ajuta!", a transmis, sub sloganul "UNIȚI PENTRU SĂNĂTATE  - Apel la umanitate și solidaritate", Fundaţia Comunitară Prahova, într-un mesaj publicat pe site-ul propriu.

"Am identificat împreună cu conducerea Spitalului de Urgență Ploiești trei domenii esențiale:
1) Echipamentele de protecție și dezinfectanții sunt o prioritate în acest moment, pentru a putea asigura sănătatea celor care ne tratează! Este nevoie ca stocurile de dezinfectanți și echipamentele de protecție să fie asigurate permanent.
2) Teste ce vor fi folosite de către medici alături de aparatul de diagnosticare rapidă ce urmează a fi achiziționat din fonduri publice.
3) Secția de terapie intensivă are nevoie de aparatură pentru care nu există finanțare prin fonduri publice în acest moment. 
Fundația Comunitară Prahova deschide fondul „Uniți pentru sănătate!”, prin care ajutorul fiecăruia dintre noi poate fi canalizat acolo unde este cea mai mare nevoie. Fundația Comunitară Prahova va achiziționa bunurile și le va dona către Spitalul Județean Ploiești. Nu oprim niciun comision din fondurile strânse, acestea vor fi folosite integral pentru achiziția bunurilor. Prețurile echipamentelor de protecție și al dezinfectanților pot varia, orice sumă donată și orice cantitate achiziționată este importantă!", se mai arată în mesaj.

Puteţi găsi AICI mai multe detalii despre strângerea de fonduri!

Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries