Primăria Ploiești a anunțat, duminică seară, producerea unei avarii majore la sistemul de termoficare al municipiului. Furnizarea agentului termic este sistată până la ora 21.00, potrivit informațiilor de până acum.

 

“Primăria municipiului Ploiești informează cetățenii că este o avarie la sistemul de termoficare în  zona Mihai Bravu-Centru-Democrației.

Furnizarea  apei calde pentru consum  și apei calde pentru încălzire  sunt sistate până la orele 21.00.  Sunt afectate 4417 apartamente care sunt racordate la punctele termice 1,2 3,5  Mihai Bravu, 12 Centru și 5,7,13,16,18 Democrației.

De asemenea, sunt afectate modulele termice Maternitate, Cămin Colegiul Virgil Madgearu, ANAF, Casa Mateescu, Colegiul Național «Mihai Viteazul», ITM, Teatrul Imaginario, Serviciul Public Finanțe Locale, Policlinica de Pediatrie,  Muzeul de Istorie,  CONPET.

Echipele de intervenție lucrează pentru remedierea  situației în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții Primăriei, prin intermediul paginii de Facebook a instituției.

Potrivit ANM, la ora 18.00, la Ploiești se înregistrau 0 grade Celsius, iar în orele următoare este de așteptat ca temperaturile să scadă semnificativ, având în vedere că Prahova se va afla și în această noapte sub cod galben de ger. Potrivit avertizării meteo, minimele vor coborî sub -10 grade Celsius.

Joomla SEF URLs by Artio