Noua conducere a Consiliului Judeţean Prahova a solicitat un audit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, măsura venind după ce tocmai se încheiaseră verificările comandate de Ministerul Sănătăţii.

 

Noul director interimar al unităţii medicale, dr. Bogdan Nica, instalat în funcţie de câteva zile, a declarat că face la rândul verificări şi că va informa conducerea CJ Prahova şi presa cu privire la neregulile care vor fi descoperite.

"La momentul la care discutăm, o echipă de audit a Consiliului Judeţean face un audit. Pe lângă această echipă, o echipă de inspectori de la Inspecţia Sanitară de Stat din Ministerul Sănătăţii a încheiat ieri controlul în spital, spunând ce probleme a identificat. Mai mult, subsemnatul, în calitate de manager interimar, o să informez conducerea Consiliului Judeţean de absolut toate neregulile găsite. Credeţi-mă, undeva în vreo două săptămâni o să aveţi informaţii despre lucrurile în neregulă. Că sunt culpe sau «furăciuni» nu decid eu, ci organele de anchetă, dar noi le vom prezenta transparent conducerii Consiliului Judeţean şi presei, pentru că nu am niciun interes ca în actualul mandat să avem vreo problemă îngropată de cineva", a declarat Bogdan Nica.

Joomla SEF URLs by Artio