În județul Prahova au fost confirmate, până în prezent, 845 de cazuri de infectare cu Covid-19 și 42 de decese în rândul pacienților testați pozitiv, în timp ce numai 167 s-au vindecat și au fost externați.

 

Din datele publicate astăzi de autoritățile din județ reiese că, în ultimele 24 de ore, au fost testate pozitiv încă 32 de persoane. De asemenea, doi dintre pacienții confirmați au murit, în cursul zilei de luni. Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, este vorba despre un bătrân de 77 de ani, internat din 30 iunie,  care suferea de leucemie limfatică cronică și boală renală cu acutizare, respectiv un bărbat de 69 de ani, care fusese internat cu câteva ore înainte de deces, acesta având și diabet zaharat tip II,insuficiență cardiacă clasa 4, boală cardiacă ischemică, hipertensiune arterială, insuficiență renală acută.

În spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 14 pacienți, dintre care nouă sunt intubați.

Joomla SEF URLs by Artio