pumnInspectoratul Şcolar Prahova a dispus, astăzi, deschiderea de anchete disciplinare în două şcoli din Ploieşti după ce, ieri, în decurs de doar o oră, doi elevi au ajuns la spital cu ambulanţa, suferind traumatisme cranio-cerebrale în urma unor bătăi în primite în şcoală, de la colegi.

Unul dintre incidente a avut loc în şcoala "Spiru Haret", unde un elev de clasa a IX-a a suferit un traumatism cranio-cerebral şi fost dus cu ambulanţa la spital după ce a fost bătut de persoane care nu au fost identificate încă. Bătaia a avut loc într-o sală de clasă, iar eşevul agresat a afirmat că nu ştie cine l-a bătut.
Poliţiştii de la secţia numărul 4 din Ploieşti au deschis o anchetă în acest caz, iar astăzi, mai mulţi elevi bănuiţi că ar fi autorii agresiunii au fost chemaţi la şcoală împreună cu părinţii, însă niciul dintre ei nu a recunoscut fapta.

Cel de-al doilea copil care marţi a fost dus cu ambulanţa la spital după ce a fost bătut în şcoală este elev în clasa a şaptea la şcoala "Anton Pann" din Ploieşti. Ieri, după ora de sport, băiatul s-a luat şa ceartă cu un coleg de clasă, din ceartă au ajuns la bătaie şi în cele din urmă băiatul a fost lovit în zona capului şi dus la spital.

Niciunul dintre cei doi elevi nu a avut nevoie de internare.

Elevul de clasa a şaptea de la şcoala „Anton Pann” va avea nota scăzută la purtare, întrucât aceasta este sancţiunea care poate fi aplicată într-un astfel de caz.
În cazul elevului de clasa a noua, de la „Spiru Haret”, Inspectoratul şcolar aşteaptă rezultatele anchetei deschise de poliţişti.

Joomla SEF URLs by Artio