Fostul șef al DNA Ploiești, Lucian Onea, și fostul procuror al DNA Ploiești, Mircea Negulescu, sunt audiați, vineri, la Parchetul General, după ce și alți procurori de la Serviciul Teritorial Ploiești au fost citați de colegii de la PÎCCJ, iar conducerea DNA a anunțat măsuri ferme în ce-i privește pe cei implicați.

Cei doi sunt audiaţi la Secţia de anchetă a magistraţilor din cadrul Parchetului General, a anunțat Mediafax. Joi, și alţi procurori din cadrul filialei au fost de asemenea audiaţi (VEZI DETALII), în dosarul în care ar fi anchetați fostul şef DNA Ploieşti, Lucian Onea şi fostul procuror Mircea Negulescu, ca urmare a sesizărilor făcute de Vlad Cosma și Andreea Cosma.

Tot joi, procurorul șef adjunct al DNA Călin Nistor, aflat ca interimar la conducerea Direcției Naționale Anticorupție, a trimis către Secţia de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din funcţia de procuror DNA Ploieşti pentru Lucian Onea şi cererile de încetare a activităţii pentru procurorii DNA Ploiești Giluela Deaconu, Alfred Savu Alfred Virgiliu şi Cerasela Răileanu.

Joomla SEF URLs by Artio