Poleiul a cauzat mari probleme pe şoselele din Prahova, joi dimineaţă. În jurul orei 6.00, pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti, tronson ce face parte din Drumul Naţional 1, două vehicule au ieşit în decor, unul dintre acestea răsturnându-se pe o parte, în afara carosabilului. Trei persoane au fost transportate la spital.

Pe DN 1, tronsonul care deserveşte Centura de Vest a Ploieştiului, două vehicule au ieşit în decor, la primele ore. Este vorba despre un autoturism şi un microbuz, în care se aflau, în total, 14 persoane. Apelul la numărul de urgenţă 112 a venit joi dimineaţă, în jurul orei 6.00. În prima fază, s-a vorbit despre un accident rutier, petrecut pe acest tronson al DN 1, la baza podului din comuna Brazi. Ulterior, în urma cercetărilor, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au anunţat că nu a fost vorba de o coliziune, ci, pur şi simplu, din cauza poleiului de pe şosea, ambele vehicule au derapat şi au ieşit în decor în aceeaşi zonă, fără să fi existat un contact între ele. În total, în interior se aflau 14 persoane.

În urma ieşirii în decor, maşina s-a răsturnat pe o parte, a mai anunţat Poliţia Prahova.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD și o autospecială pentru transport personal și victime multiple. Persoanele implicate au fost găsite conştiente, rănite uşor, au mai anunţat autorităţile, care au precizat că, totuşi, trei persoane au necesitat transportul la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Traficul rutier a fost dirijat de poliţişti, minute bune, în urma acestui incident.

(Foto: arhivă)

Joomla SEF URLs by Artio