Actual

Actual

Ministrul Educației a public a anunțat, marți, principalele propuneri pe care la face, în actualul context epidemiologic. Sorin Cîmpeanu vrea ca școlile să rămână deschise și la o rată de infectare peste 6 la mie, Evaluarea Națională și admiterea la liceu să fie amânate până după Bacalaureat, iar pe tot parcursul lunii aprilie elevii să stea acasă, în vacanță, subliniind că propune să nu fie organizate nici cursuri on-line. Reprezentanții elevilor au reacționat imediat.

Read more: Sorin Cîmpeanu propune vacanță între 4 aprilie și 2 mai, iar Evaluarea Națională să fie amânată...
Actual

Încă 12 prahoveni infectați cu SARS-Cov-2 s-au stins din viață, potrivit datelor actualizate transmise astăzi de autoritățile județene. În Prahova au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, doar 51 de noi infectări, iar rata infectărilor a scăzut la 1,62 la mie.

Read more: #coronavirus: 12 decese în rândul pacienților Covid, raportate în Prahova, în ultimele 24 de ore....
Actual

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, dorește modificarea ordinului comun emis cu ministrul Sănătății, privind condițiile în care pot fi suspendate cursurile în învățământul preuniversitar, dar vorbește totodată și despre posibilitatea modificării structurii anului școlar și chiar a calendarului examenelor naționale.

Read more: Ministrul Educației: “Vom lua în considerare ca, printr-o prelungire a vacanţei de primăvară, să...
Actual

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o avertizare de vreme deosebit de rece, precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță şi local intensificări ale vântului, valabilă până joi dimineaţă. În acest interval, mai multe regiuni din ţară intră şi sub cod galben.

Read more: Avertizare ANM de ger, intensificări ale vântului şi lapoviţă
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 29096 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, iar 932 dintre acestea au decedat, potrivit bilanțului din 22 martie.

Read more: #coronavirus: Prahova a ajuns, luni, la peste 29.000 de cazuri confirmate de la începutul...
Actual

Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 ar putea suferi o modificare importantă, în următoarea perioadă, mai ales odată cu aducerea în România a vaccinului Johnson&Johnson, primul care fi administrat în doză unică.

Read more: În câteva săptămâni, campania de vaccinare se va muta în cabinetele medicilor de familie
Actual

Experții spun că rata incidenței cazurilor active nu este relevantă în cazurile în care nu se testează suficient de mult și iau în discuție instituirea carantinei în funcție de noi criterii, cum ar fi gradul de ocupare a spitalelor sau rata de pozitivare a testelor.

Read more: Noi criterii luate în discuție, pentru carantinarea localităților. Autoritățile vor să țină cont...
Actual

Șase percheziții DIICOT au avut loc, în ultimele 48 de ore, în București, Prahova și Ilfov, într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de risc și de mare risc și trafic de droguri de risc și de mare risc. Anchetatorii au surprins în flagrant mai mulți membri ai grupării.

Read more: Percheziții în București, Prahova și Ilfov, la traficanți de droguri. Patru persoane au fost...
Joomla SEF URLs by Artio