Actual

Actual

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, joi, prelungirea restricțiilor în mai multe localități din Prahova și adoptarea unor restricții noi care vor intra în vigoare de duminică, acolo unde numărul cazurilor active a crescut semnificativ, în ultimele zile.

Read more: Restricții mai aspre sau prelungite, de duminică, în aproape 20 de localități din Prahova. Lista...
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 31.388 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 1.023 pacienți au decedat, conform datelor furnizate Prefecturii de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Prahova.

Read more: #coronavirus: Prahova a raportat, miercuri, 10 decese asociate Covid și 166 de noi infectări
Actual

DNA Ploiești a anunțat trimiterea în judecată a unui dosar privind folosirea la Autoritatea Vamală a documentelor vamale comerciale falsificate, săvârșite în forma autoratului, complicități și instigării. Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2008 – 2009.

Read more: Dosar trimis în judecată după 12 ani, la Ploiești. Trei persoane ar fi cauzat un prejudiciu de 7...
Actual

Din cauza precipitațiilor abundete și a fenomenului de îngheț-dezgheț, pământul a luat-o la vale în mai multe zone din Prahova, generând o serie de pagube ale infrastructurii rutiere, dar au pus în pericol și unele gospodării. Prefectul județului, Cristian Ionescu, a verificat  marți situația generată de alunecările de teren în comunele Lapoș, Salcia, Iordăcheanu și Gornet-Cricov.

Read more: Alunecările de teren au produs pagube însemnate în mai multe localităţi din Prahova
Actual

Polițiștii de investigații criminale ai Poliției Ploiești au efectuat miercuri dimineaţă trei percheziții domiciliare în municipiu, la persoane bănuite de tâlhărie calificată. Două mandate de aducere au fost puse în executare.

Read more: Percheziţii, în Ploiești, la persoane bănuite de tâlhărie calificată
Actual

Patru echipaje de stingere ale ISU Prahova, unul de descarcerare și unul SMURD au fost mobilizate, miercuri dimineață, la Brazi, în satul Negoiești, pentru a interveni în cazul unui incendiu izbucnit în incinta unei firme de colectare și incinerare a deșeurilor.

Read more: Incendiu, miercuri dimineață, la depozitul de deșeuri periculoase al firmei Eco Burn
Actual

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, luni, cererea de revizuire a sentinţei prin care Sebastian Ghiţă, Liviu Tudose, Aurelian Mihăilă, Viorel Dosaru şi Constantin Ispas fuseseră achitaţi în 2019.

Read more: ICCJ a respins cererea de revizuire în dosarul de corupţie care-i viza pe Sebastian Ghiţă şi...
Actual

Poliţiştii au efectuat percheziţii în Prahova şi Bucureşti, marţi, la domiciliile unor persoane suspectate că ar fi încheiat contracte false, pentru a beneficia de ajutoarele acordate de stat anumitor categorii de personal nevoite să-şi întrerupă activitatea din cauza restricţiilor impuse pe fondul pandemiei.

Read more: Mai mulţi prahoveni sunt bănuiţi că şi-au falsificat contractele, ca să primească ajutor pentru...
Joomla SEF URLs by Artio