Actual

Actual

149 de infectări noi au fost confirmate în Prahova, de la ultima raportare, ceea ce a dus incidența cazurilor la 2,23 la mia de locuitori. Zece localități, inclusiv municipiul Ploiești, dar și orașele Băicoi și Sinaia sunt în scenariul roșu, având peste 3 cazuri active la 1.000 de locuitori.

Read more: #coronavirus: 149 de cazuri noi și trei decese, în Prahova, în ultimele 24 de ore. Zece localități...
Actual

Bilanțul din 1 aprilie privind evoluția pandemiei, la nivelul județului, anunță că au fost raportate 4 noi decese asociate Covid și, în același interval, au fost confirmate peste 200 de noi infectări.

Read more: #coronavirus: 2,11 cazuri active la mia de locuitori, în Prahova, după 218 noi cazuri confirmate...
Actual

De joi, ora 21.00, la nivel național intră în vigoare o informare meteo care anunță precipitații și intensificări ale vântului, dar, potrivit mesajului transmis de Administrația Națională de Meteorologie, în următoarele zile este așteptată și o scădere semnificativă a temperaturilor.

Read more: Răcire accentuată a vremii, la sfârșitul săptămânii. ANM anunță averse, descărcări electrice,...
Actual

Prețul testelor PCR pentru depistarea SARS-CoV-2 a scăzut semnificativ, ajungând, astăzi, în unele cazuri, la aproape jumătate din cât costau în urmă cu un an. În medie, pentru o astfel de analiză pacientul plătește, acum, 322 de lei, iar cei care nu au nevoie neapărat de acest gen de testare pot apela și la variantele rapide, cre sunt cam de 10 ori mai ieftine.

Read more: Prețul mediu al unui test Covid a scăzut semnificativ, față de anul trecut. Pentru analiza care...
Actual

Polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Prahova, cu sprijin din cadrul inspectoratelor județene de poliție Ilfov, Ialomița și Olt, derulează, joi dimineață, 24 de percheziții la domiciliile unor persoane fizice și sedii ale unor persoane juridice, într-un dosar de evaziune.

Read more: Prejudiciu de 200.000 de lei într-un dosar de evaziune instrumentat în Prahova. 24 de percheziții...
Actual

Jurnalistul Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii “Starea Nației”, de la Prima TV, a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, amenințările primite recent și pentru care a depus deja plângere la Poliție. Dragoș Pătraru a publicat, pe Facebook, mesajele primite de la un bărbat care, culmea, se declară fan al emisiunii. Jurnalistul a arătat că, desi de-a lungul vremii a primit numeroase mesaje de acest gen, de  această data a decis să nu ignore amenințările lansate de o persoană care nu-și ascunde identitatea.

Read more: Jurnalistul ploieștean Dragoș Pătraru, amenințat cu moartea: “Vreți să muriți așa precum Charlie...
Actual

Jandarmii prahoveni, care de dimineață au punctat că protestele anti-restricții derulate la Ploiești au fost pașnice (VEZI DETALII), au revenit, marți după-amiază, cu un nou mesaj pentru cei care au de gând să-și exprime nemulțumirea în stradă.

Read more: Jandarmeria Prahova: Protestatarii care nu respectă legea pot fi amendați cu până la 15.000 de lei
Actual

Peste 30.000 de prahoveni au fost confirmați cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei până în prezent, iar aproape 1.000 dintre aceștia s-au stins din viață.

Read more: #coronavirus: Peste 30.000 de cazuri confirmate în Prahova, de la începutul pandemiei și până astăzi
Joomla SEF URLs by Artio