Actual

Actual

Ordinul ministrului Educației privind modificarea structurii celui de-al doilea semestru al anului școlar 2020 – 2021 a fost publicat marți dimineață, în Monitorul Oficial. Acesta stabilește vacanțe declarate pentru elevii din anii terminali și restul copiilor, dar și posibilitatea ca, în vacanță, grădinițele să rămână deschise.

Read more: A fost publicat ordinul care modifică structura semestrului al II-lea. Când sunt programate...
Actual

Prefectura a anunțat, luni, că Prahova are o incidență a cazurilor de 1,97 la mie. Cel mai mare risc de infectare, conform acestui indicator, este la Păulești, Plopu și Sinaia.

Read more: #coronavirus: Sinaia a trecut de 4 cazuri active/ 1.000 de locuitori. Cum evoluează pandemia în...
Actual

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, va semna astăzi ordinul prin care vor fi reglementate deciziile adoptate cu privire la funcționarea unităților de învățământ, în următoarele săptămâni. Acesta a vorbit și despre vacanța prelungită din aprilie.

Read more: Vacanța din aprilie nu va fi chiar vacanță. Ministrul Educației: Școlile nu se închid, iar...
Actual

Jandarmeria Română a anunțat că protestele au avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în 24 de localități, iar până acum au fost aplicate sancțiuni în valoare totală de aproape 100.000 de lei.

Read more: Peste 200 de sancțiuni aplicate, deja, după protestele anti-restricții de azi-noapte. Jandarmii...
Actual

Primăria Ploiești a transmis, prin primarul municipiului, Andrei Volosevici, și viceprimarul Daniel Nicodim, un mesaj la împlinirea a 140 de ani de la proclamarea în Parlament a Regatului României, moment de referință în istoria țării noastre.

Read more: Mesajul Primăriei Ploiești către Majestatea Sa, Custodele Coroanei române, Margareta a României,...
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 29820 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 958 de pacienți au decedat, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Prahova, citate de Prefectură în bilanțul de duminică.

Read more: #coronavirus: Prahova a raportat 127 de cazuri noi și 377 de pacienți internați în secțiile Covid...
Actual

FC Petrolul a transmis un scurt comunicat de presă în care arată că nu are nicio calitate procesuală în investigația DGA demarată după ce un oficial al clubului ar fi fost prins în flagrant încercând să ofere o sumă de bani unui arbitru, înaintea meciului cu Mioveni (VEZI DETALII).

Read more: Prima reacție a FC Petrolul, în urma informațiilor că un oficial al clubului ar fi încercat să...
Joomla SEF URLs by Artio