Actual

Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 29.693 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, iar 958 dintre acești pacienți au decedat.

Read more: #coronavirus: Prahova a raportat, sâmbătă, 139 de cazuri noi și două decese asociate Covid. Rata...
Actual

Verificări de amploare au loc, în acest weekend, pe Valea Prahovei și în alte puncte aglomerate din județ. Acțiunea coordonată de Prefectură vizează modul în care sunt respectate restricțiile impuse în această perioadă (VEZI DETALII).

Read more: Aproape 100 de sancțiuni aplicate în timpul controalelor efectuate ieri în zonele aglomerate din...
Actual

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat, sâmbătă dimineață, o nouă hotărâre, pentru actualizarea restricțiilor valabile în fiecare localitate din Prahova, în funcție de rata infectărilor, la acest moment. De asemenea, au fost aplicate și noile reglementări la nivel național (VEZI DETALII), care impun măsuri suplimentare la Păulești și Plopu, unde incidența cazurilor a trecut de 4 la mie.

Read more: Ce restricții vor fi valabile în fiecare localitate din Prahova, în următoarele două săptămâni. În...
Actual

Ministerul Sănătății a anunțat că vaccinarea cu serul anti-Covid Johnson&Johnson în România ar putea să înceapă la jumătatea lunii aprilie și a explicat de ce acesta va putea fi administrat într-o singură doză, spre deosebire de vaccinurile utilizate în prezent, pentru care este nevoie de rapel.

Read more: MS: Vaccinarea cu serul Johnson&Johnson ar putea începe la jumătatea lunii aprilie. De ce este...
Actual

Noi modele pentru adeverinţa de la angajator și declarația pe propria răspundere au fost publicate vineri. Acestea sunt adaptate noilor restricții stabilite de Comitetul Național Pentru Situații de Urgență și valabilă în localitățile în care rata de infectare trece de 4 la mie (VEZI DETALII).

Read more: Restricții suplimentare! Au fost publicate noile modele de declarații pe propria răspundere și...
Actual

Din 15 martie, persoanele care vor să se vaccineze împotriva Covid-19 au posibilitatea să se înscrie pe liste de așteptare în vederea obținerii unei programări pentru imunizare. La notificarea beneficiarilor se aplică un algoritm care ține cont de prioritățile prevăzute în strategia națională de vaccinare anti-Covid, a precizat, într-o informare oficială, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Read more: Cum vor fi notificate persoanele înscrise pe liste de așteptare ale centrelor de vaccinare...
Actual

Cea mai nouă hotărâre adoptată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență include propuneri privind noi restricții în localitățile cu rata infectărilor peste 4 la mie, dar și reguli clare referitoare la calcularea și raportarea incidenței. CNSU s-a gândit, însă, și la câteva excepții, pentru perioada Paștelui. Conform datelor publicate joi de autorități, în prezent, singura localitate din Prahova în care ar trebui impuse noi restricții este Păulești (VEZI DETALII).

Read more: Noile restricții propuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, valabile în...
Actual

Cornelia Catanga s-a stins din viață, vineri dimineață, la Spitalul Universitar din București, în urma unui stop cardio-respirator, a anunțat Mara Bănică într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Read more: A murit Cornelia Catanga. Cântăreața, în vârstă de 63 de ani, era infectată cu Covid

More Articles ...

Joomla SEF URLs by Artio