Cei 25 de ploieşteni izolaţi în aceeaşi curte, după ce au intrat în contact cu mai multe persoane infectate cu COVID-19, au primit astăzi provizii cu alimente, din partea Prefecturii şi a reprezentanţilor Partidei Romilor.

 

Biroul Județean pentru Romi din cadrul Instituției Prefectului Prahova, cu sprijinul Asociației Partida Romilor Pro-Europa Europa, a venit în ajutorul persoanelor de etnie romă izolate, oferindu-le marţi alimente de bază. Alimentele sunt din categoria celor neperisabile şi sunt suficiente pentru aproximativ două săptămâni, a informat Prefectura Prahova.

În curtea respectivă, situată pe strada Gheorghe Doja, lângă Colegiul Naţional "I.L. Caragiale", locuiau mai multe persoane, însă una dintre ele a fost diagnosticată cu COVID-19, la scurt timp după ce revenise din Anglia, iar alte cinci au fost infectate ulterior. După ce acestea au fost luate în condiţii speciale, în curte au mai rămas 25 de oameni, practic plasaţi în izolare la domiciliu şi păziţi de armată, să nu iasă.

Joomla SEF URLs by Artio